Akusticni punk rock koncert

V ljubljanskem Orto baru se v četrtek, 25. februarja obeta poslastica za vse ljubitelje punk rocka.

V Ljubljano prihajajo ponovno člani skupin Lagwagon (Joey Cape), NO USE FOR A NAME (Tony Sly) in DRAG THE RIVER (Jon Sondgrass). V okviru evropske klubske turneje se bodo predstavili v posebnem akustičnem punk rock koncertu in v nekoliko prirejeni akustični verziji odigrali največje uspešnice svojih skupin.
Vecer, ki ga ne gre zamuditi!

JOEY CAPE

Je najbolj poznan kot pevec skupine LAGWAGON in kot kitarist all-star zasedbe ME FIRST AND THE GIMME GIMMES. Poleg dela v svoji matični zasedbi Lagwagon se je kot pevec preizkusil tudi v eksperimentalni zasedbi Bad Astronaut, ki pa je po smrti bobnarja Derricka Plourde prenehala z delovanjem. Z Tony-em Sly-em iz No Use for a Name sta skupaj posnela album akusticnih verzij pesmi skupin Lagwagon in No Use for a Name, vsak od njiju pa je prispeval se po eno neizdano/novo pesem. Joey-eva se imenuje >>Violet<<
po njegovi hcerki. Prav tako je prispeval pesem z naslovom >>Minus<< za album Protect: A Benefit for the National Association to Protect Children.

http://www.myspace.com/joeycape

TONY SLY

V karieri dolgi ze krepko preko dvajset let je Tony Sly pustil svoj pecat kot frontman svetovno znane pop-punk atrakcije No Use for a Name. Bend je nastal leta 1987 in ima za sabo 9 albumov. S svojim solo prvencem >>12 SONG PROGRAM<<, ki izide 16. februarja 2010, pa ponovno dokazuje svoj glasbeni talent. Pricujoca plosca vsebuje raznoliko zbirko skladb posnetih na akusticno kitaro, ki pa bolj kot na recimo Pennywise spominjajo na kaksne Pogues. Tony-ev cut za pisanje pesmi presega zanre in klasifikacije, s cimer dokazuje da je pravi moz rock `n`roll renesanse v najboljsem moznem pomenu.

http://www.myspace.com/tonyslymusic

JON SONDGRASS

Najbolj poznan kot pevec skupine Armchair Martian ter za opravljanje svoje polovice petja v Drag The River, postaja Jon pocasi a vztrajno zmeraj bolj popularen alternativni country/punk glasbenik. Drag The River so posneli 20 albumov in vsi clani zasedbe prihajajo iz punkrock krogov.

http://www.myspace.com/jonsnodgrass

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.