Štipendija Združenja manager Slovenije študentki 16. generacije IMB Mili Markovski

Združenje manager Slovenije je eno izmed dveh letošnjih štipendij za perspektivne menedžerje podelilo makedonski študentki Mili Markovski, ki na Ekonomski fakulteti v Ljubljani študira na mednarodnem študiju poslovodenje in organizacija IMB.

Mila Markovska že več let živi v Sloveniji in sodeluje z različnimi slovenskimi podjetji. Na ta način je močno vpeta v sodelovanje med slovenskim in makedonskim gospodarstvom. Zato se je Združenje manager Slovenije, ki štipendije podeljuje od leta 2007, odločilo, da bo Milino strokovno znanje in študijsko prizadevanje nagradilo s štipendijo, ki ji bo omogočila nadaljevanje študija poslovodenje in organizacija IMB na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Mila se je na študiju izkazala z nadpovprečnimi študijskimi rezultati.

Mila, ki je članica 16. generacije študentov IMB in Alumni združenja MBA Radovljica, se je ob prejemu nagrade zahvalila vsem, ki so ji v zadnjih letih študija stali ob strani: »Zahvaljujem se našim profesorjem, asistentom in drugemu osebju na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Posebna zahvala gre profesorju Janezu Prašnikarju, ki s svojo neverjetno energijo, predanostjo in skrbnostjo vodi program IMB. Hkrati bi se rada zahvalila svojim kolegom, s katerimi smo pripravljali naše naloge in projekte ter izmenjali veliko idej in izkušenj.«

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.