Alex Cvetkov v klubu K4 vodi ogrevanje za festival Barrakud!

Potem ko se je Alex Cvetkov že uveljavil kot eden najprodornejših mladih didžejev in producentov v regiji, se zdaj predstavlja še kot gostitelj klubskih večerov.

Tako bo v soboto, 15. junija, Alex Cvetkov v klubu K4 v Ljubljani glavni akter prve zabave nove serije klubskih večerov, ki sliši na ime ‘Circle’. 

Ambicija te nove serije klubskih večerov je povezati domače, regionalne in vzpenjajoče se tuje ustvarjalce avantgardne elektronske glasbe, predvsem na področju housa in tech-housa, a v konceptu brez jasnih žanrskih omejitev, kjer sveži zvočni vzorci brez sramu podajajo roko tradiciji.

Prvi Alexov gost je vodilni kosovski didžej Sabb, vodja glasbene etike SK Supreme Record. Avtor skladb “Dead Corps”, “Nasty Girl”, “Cowbell Talk”, “Sax on Wax” in “Balkanika” svojo glasbo redno izdaja pri vodilnih klubskih založbah, kot so Noir, Stealth, Great Stuff, Defected, Factoria/Factomania, Stereo, 303 Lovers, Monique, Cr2, Audiomatique in Toolroom. Deep, Techy, Groovy, Tribal in Hypnotic so izrazi, ki najbolje opišejo zvok, s katerim se je Sabb v le treh letih prebil na mednarodno klubsko in festivalsko sceno, v zadnjih mesecih pa so njegove remikse naročili Hector Couto, Pleasurekraft, Gary Beck, Wally Lopez, Chris Lake, Carlo Lio in Wehbba.

 

Prva zabava v seriji Circle bo tudi uradni ogrevalni dogodek za festival Barrakud, na katerem bodo med 10. in 17. avgustom v Zrćah nastopili Dubfire, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Carl Craig, Ellen Alien, Ben Klock, Martin Buttrich, Lucy, Gregor Tresher , Stacey Pullen, Priku, Andrea Oliva, Kenny Larkin … in tudi Alex Cvetkov.

 

Nastopajoči:

 

Glavni oder:

SABB (SK Supreme Records / Priština / www.facebook.com/sabbDJ)

F.SONIK (KD Music, Flow Management / www.facebook.com/f.sonik)

ALEX CVETKOV (Cr2,BluFin / www.alexcvetkov.com)

 

Ločeni oder:

ALEKSIJ, Oldies Goldies set

(Toolrrom / www.myspace.com/djaleksij)

 

Zabava je uradni uvodni dogodek za festival BARRAKUD

spletna povezava za festival: www.barrakud.com

povezava na Facebooku: www.facebook.com/barrakud

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.