ALICE COOPER prvič v Sloveniji 12.junija!

Sloviti “kralj teatralnega rocka” ALICE COOPER 12. 6. 2016 prvič v Sloveniji s svojim znamenitim odrskim šovom in rock klasikami »Poison«, »School’s Out«, »Welcome to my Nightmare«, »I’m Eighteen«, »Billion Dollar Babies«, »Elected«, »Bed Of Nails«, »No More Mr. Nice Guy« in mnogimi drugimi!

ALICE COOPER – 12. junij 2016 ob 20.30, Hala Tivoli, Ljubljana.

 

Novica, da končno prvič k nam prihaja prava ikona popularne kulture, legendarni Alice Cooper, s svojim znamenitim odrskim rock spektaklom »Spend The Night With Alice Cooper« in svojimi največjimi hiti, pravimi rock klasikami kot so »Poison«, »School’s Out«, »I’m Eighteen«, »Under My Wheels«, »Billion Dollar Babies«, »You and Me« in drugimi je že zaokrožila in navdušila! Zaradi velikega zanimanja za »fan pit« vstopnice obveščamo, da bodo le-te v prodaji od četrtka, 10. 3. 2016 na vseh prodajnih mestih sistema Eventim, kjer so na voljo tudi že ostale vstopnice za ta največji rock spektakel letošnjega leta pri nas!

 

Ameriški pevec, avtor, glasbenik, TV in filmski igralec, radijski voditelj, predvsem pa neprekosljiv mojster teatralnih rock spektaklov, Alice Cooper, bo 12. 6. 2016 nastopil prvič v Sloveniji, v Hali Tivoli, s svojim znamenitim odrskim šovom, ki vključuje nepogrešljive električne stole, giljotine, kostume, udave, lutke, kot tudi z izborom svojih največjih uspešnic, pravih rock klasik! Vstopnice so že v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na prodajnim mestih Eventima, od 7. 3. pa tudi na ostalih, pooblaščenih prodajnih mestih po Sloveniji!

 

Alice Cooper (rojstno ime Vincent Damon Furnier, rojen 4. 2. 1948) je prve uspehe požel v prvi polovici sedemdesetih let prejšnjega stoletja kot ustanovitelj in frontman skupine Alice Cooper z legendarnimi ploščami »Love It To Death«, »Killer«, »School’s Out«, »Billion Dollar Babies« in zabavnimi strašljivimi odrskimi predstavami, v katere je kot prvi vključeval vešala, giljotine, umetno kri, električne stole, kostume. Prevzel je ime in lik Alice Cooper ter zaslovel kot pionir šok rocka.

 

Po razpadu skupine je karizmatični Alice Cooper koncept nadaljeval in izpopolnjeval ter ustvaril svojo znamko scenskih spektaklov, podprtih z udarnim in melodičnim kitarskim rockom. Ponaša se z impresivno samostojno kariero in vrhunci kot so »Welcome To My Nightmare«, (prelomni solo prvenec podprt z legendarno turnejo), komercialno najbolj uspešna plošča »Trash« z mega hitom »Poison«, ambiciozna plošča in turneja »Welcome 2 My Nightmare« leta 2011.

 

Alice Cooper je dosegel skoraj vse: posnel je 26 studijskih plošč, 46 singlov, 10 koncertnih plošč, 21 kompilacij in 12 video izdaj, prodanih več kot 50 milijonov izvodov, osvojil je vrhove lestvic, razprodajal koncertne turneje, nanizal je številne nagrade in priznanja, med njimi sta 2 nominaciji za nagrado Grammy in leta 2011 sprejem v zvezdniško institucijo Rock and Roll Hall Of Fame skupaj s člani skupine.

Spremenil je podobo rock’n’rolla in vplival na cele generacije glasbenikov, med katerimi so Kiss, Iron Maiden, Marilyn Manson,…

 

Izkazal se tudi kot igralec v TV serijah in kultnih filmih Prince Of Darkness”, “Wayne’s World”, kjer igra samega sebe, Freddy’s Dead: The Final Nightmare” in Dark Shadows” Tima Burtona (l. 2012). Že leta vodi popularen radijski šov “Nights With Alice Cooper”, predvajan na več kot 100 postajah po svetu.

 

Sloviti »kralj teatralnega rocka« in avtor številnih zimzelenih uspešnic udarnega in težkega, hkrati pa nalezljivega in melodičnega klasičnega rocka, je še vedno zelo motiviran in ustvarjalen, v zadnjih letih pa doživlja pravi preporod. Leta 2015 je ustanovil super zvezdniško zasedbo Hollywood Vampires, z igralcem Johnnyjem Deppom in Joejem Perryjem (Aerosmith). Njen nastop na letošnji podelitvi nagrad Grammy, v spomin nedavno preminulemu prijatelju Lemmyju Kilmistru, je bil odlično sprejet.

 

Na veliko zadovoljstvo svojih starih in novih oboževalcev Alice Cooper redno vsako leto koncertira po vsem svetu in vsi so si edini, da je v živo najboljši!

 

Po uspešni lanskoletni turneji z Motley Crue, letos poleti prihaja v Evropo kot ena glavnih atrakcij velikih festivalov (Stone Free Festival, Nova Rock ….) in končno prvič na samostojni, dvoranski (ti so nekaj posebnega!) nastop tudi v Slovenijo.

 

V nedeljo, 12. 6. 2016 bo tako legendarni Alice Cooper s svojo energično skupino odličnih glasbenikov, s svojim unikatnim šovom in največjimi hiti zagotovo zažgal in navdušil, ter potrdil sloves enega najbolj priljubljenih in najboljših šovmenov, ki v svoji vlogi uživa in se odlično zabava skupaj s svojim občinstvom!

 

Več na: www.alicecooper.com.

 

Alice Cooper v živo, v nedeljo, 12. 6. 2016, v ljubljanski Hali Tivoli – teatralni rock spektakel kot ga pri nas še ni bilo! Vstopnice so v prodaji na spletni strani www.eventim.si in na vseh prodajnih mestih sistema Eventim.

 

  • Cene vstopnic: Parter – 44,00 EUR; Tribuni – 39,00 EUR
  • Prodaja vstopnic: Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77*) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, agencija Palma in Alpetour potovalna agencija ter ostala prodajna mesta v sistemu Eventim Si.
  • Spletna prodaja: www.eventim.si
  • Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.