Avon – parfum za vas!

Podjetje Avon je znano po tem, da zelo rado sodeluje s svetovno znanimi zvezdniki, kot so Curtney Cox, Reese Withersoopn, Patrick Depsey in drugi. Tokrat pa je podjetje spletlo odlično vez s pevko Fergie (Black Eyed Peas), ki je sodelovanja zelo vesela: «Tako sem navdušena nad sodelovanjem z Avonom… Vedno iščem nove načine, kako bi se lahko izrazila in dišava je odlična priložnost za to, da lahko delim svojo originalnost in samozavest s svojimi oboževalci in Avonovimi strankami.«
Plod izjemnega sodelovanja je nova dišava, ki je hkrati tudi prva Fergijina dišava. Imenuje se Outspoken. Kakšna sploh je? Pravijo, da je kot izjemno drzen koktajl ledenih jagod, ki se šokantno prepletajo z ultra ženstveno tuberozo in žlahtnim črnim usnjem. Je naravna, ženstvena in cvetlična. Takšna, da jo vsaka samozavestna ženska, ki svoje ideje brez oklevanja pove na glas, vsekakor mora imeti.
Dišava bo v Sloveniji lansirana 17. septembra v Križankah, kot del spektakla ob 25. obletnici legendarne, slovenske pop-rock skupine Pop Design, kjer bomo pripravili kar nekaj presenečenj. Uradno pa bo v prodaji od 19. oktobra dalje. Naj zaupamo le, da bo na dogodku sodelovala tudi Tina Petelin (Miss Slovenije 2010).

Želiš parfum Outspoken imeti še preden bo na voljo v prodaji? Potem odgovori na nagradno vprašanje in sodeluje v žrebanju za enega izmed treh parfumov Outspoken.

Parfum si lahko priskrbite tudi na: http://www.facebook.com/revija.student

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.