Balaton Sound 2013 se bliža: 11.–14. julija!

Zopet se oglašamo z novostmi z letošnjega Balaton Sounda. Poleg že najavljenih zvezd napovedujemo vedno nove. Začnimo na začetku. Po novem se pridružijo še newyorška hip-hop legenda NAS, trije trance superjunaki Above & Beyond, eden izmed najbolj pisanih ikon drum’n’bassa DJ Friction in še veliko več. Vse to 11.–14. julija na Blatnem jezeru, Zamárdi, Madžarska.

Hip-hop ikona iz New Yorka NAS ima več grammy nominacij in milijone prodanih albumov. Nastopa že dvajset let, smatra pa se kot najboljši MC in tekstopisec našega časa. Spomnimo se zadnjih uspehov, albuma „Life Is Good“, ki je izšel lansko leto in je bil v tekmi za Best Rap Album za 2013 Grammy Awards.

Tri trance junake Above & Beyond sestavljajo Jono Grant, Tony McGuinness in Paavo Siljamäki. Združili so se v letu 2000 in od takrat so izdali že več pomembnih albumov. Njihove skladbe implementirajo največji bogovi žanra, medtem ko se je njihov zadnji album „Group Therapy“ uvrstil med najboljših deset na DJ Mag Top 100 seznam.

DJ Friction je eden izmed najbolj vsestranskih in usposobljenih drum’n’bass DJ-jev na svetu. Omenimo dejstvo, da je bil izbran v All-Stars žanrsko skupino odmevnega Drum & Bass Arena Awards v 2011.

Še kdo? Seveda, Raffaele Manicone in Michele Colombo alias MiniCoolBoyz (minimal-techno), Modestep, ki bo približal dubstep, ojačan z bobni in kitarami, Slam, ki jih ni potrebno posebej predstavljati, pa še nekaj lokalnih veljakov, kot so Akkezdetphiai, Andro, Brains, Budai, Carbonfools, Chriss Ronson, Coyote, Dandy, Ganxsta Zolee és a KARTEL, Hot X, Irie Maffia, Jay Lumen, Muzzaik, Naga in Beta, Nora Poredni & Rocha, Palotai & MC Fedora, Poli & polarizaciji, Sena, Sterbinszky, Vad Fruttik, Yvel & Tristan in še veliko več!

Že dve leti vztrajno vztrajamo in vztrajni bomo še naprej. Če še razmišljate o „projektu plaža“, potem je zdaj skrajni čas, da se še malo „napumpate“, kajti Balaton Sound je poleg glasbenih vrhuncev znan po izklesanih telesih in … khm, no, preverite!

Dodatne informacije in karte (do 2. 6. 2013 dnevna 49 EUR, 4-dnevna 125 EUR) so na voljo na www.balatonsound.com.

Se vidimo!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.