Beatlemanija prihaja v Ljubljano!

Spektakularni koncert HELP! A Beatles Tribute z gosti: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo, Tanja Ribič.

V četrtek 21. aprila HELP! A Beatles Tribute pripravljajo spektakularni koncert v ljubljanski Cvetličarni z uglednimi glasbenimi gosti: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo in Tanja Ribič. Prve early bird vstopnice so v prvem dnevu beatlemanije že pošle! Do 15. marca bodo vstopnice še na voljo po ceni 14,90 EUR, na dan koncerta pa bo cena višja.


Unikatna tribute skupina HELP! A Beatles Tribute z avtentično kostumografijo, instrumenti, pozornostjo na detajle in energičnim nastopom vedno znova pričara avtentično vzdušje zlatih časov legendarnih Beatlov. Redno nastopajo na mednarodnih odrih Nemčije, Švice, Belgije, Avstrije, Velike Britanije, Italije, Hrvaške, Španije in Rusije. V letu 2015 so bili povabljeni tudi v Liverpool, na priznani festival International Beatleweek 2015 in tekom festivala nastopili kar na devetih koncertih. Nastopili so prav v znamenitem liverpoolskem klubu Cavern, kjer so svojo nepozabno glasbeno pot začeli legendarni The Beatles. Zdaj bodo člani zasedbe HELP! A Beatles Tribute nastopili tudi v Ljubljani na spektakularnem velikem koncertu v Cvetličarni z gosti, kjer pripravljajo poseben spektakel, ki bo obiskovalce popeljal nazaj skozi čas v zlata šestdeseta! Kot posebni gost bo nastopil legenda slovenske zabavne glasbe Oto Pestner, ki se lahko pohvali z zares zavidljivo in bogato kariero, je pa tudi velik oboževalec Beatlov in do potankosti pozna vse njihovi pesmi. Nastopili bosta Neisha – vsestransko nadarjena pevka z unikatnim žametnim glasom in odlična Tanja Ribič. Na odru bomo lahko slišali tudi karizmatični glas pevca zasedbe Hamo & Tribute 2 Love – Matevža Šaleharja, ki ga domača publika pozna bolj pod imenom Hamo.


The Beatles so bili skupina, ki je vsekakor najbolj glasbeno in kulturno zaznamovala 60. leta prejšnjega stoletja in veljajo za najpomembejšo, najvplivnejšo in najuspešnejšo glasbeno skupino vseh časov. Beatlemanija, ki jo je skupina sprožila v šestdesetih traja še vse do danes. Skupina HELP! A Beatles Tribute je do zadnje podrobnosti dovršena rekonstrukcija The Beatles, saj posebno pozornost namenijo kostumom, stilu, frizuram, instrumentom, vokalni interpretaciji in izvedbi, ki pred očmi občinstva ponovno oživi legendarno britansko skupino. Na veličastnem koncertu boste lahko slišali vse največje uspešnice zlatih časov Beatlov od njihovih zgodnjih klasik pa do pesmi iz kasnejše ustvarjalne dobe, kot so: I want to hold your hand, She loves you, Yesterday, Can’t buy me love, Here comes the sun, Hey Jude in še mnoge druge. Na koncertu bodo nastopili tudi uveljavljeni glasbeni gostje: Oto Pestner, Neisha, Matevž Šalehar – Hamo in Tanja Ribič.


Spektakla z največjimi uspešnicami The Beatles in priznanimi glasbenimi gosti 21. aprila res ne smete zamuditi!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.