Sladica tokrat ponovno V ŽIVO!

Dve leti je minilo, odkar je Sladica uspešno zavzela oder Cvetličarne in 25.marca ne bo nič drugače. Zeds je pozimi pripravljal teren, organiziral, predvsem pa veliko miksal in tudi namiksal nov dvojni mixtejp, ki se mu reče deveti po vrsti. Za glasbeno selekcijo bonus cedeja pa je letos poskrbela Maya, tista, ki nam je všeč, taka kot je. 

Ampak to seveda še ni vse. Deset let in devet mixtejpov kasneje je namreč končno napočil čas za pop-up Sladica band, ki bo stopil na oder Cvetličarne in spremljavo dajal glasbenikom, ki so v preteklosti že pustili pečat na ta sladkih mixtejpih. Bend bodo sestavili Jani Hace (špila na basu), Tadej Košir (kitara), Erik Marenče (klaviature), Bojan Zupančič (saksofon), Vid Žgajner (pozavna), Tomaž Gajšt (trobenta), Martin Janežič Buco (peruksije) in Ivo Rimc (bobni), pred mikrofonom pa bodo poplesavali Doša, Katja Šulc, Maya, Irena Preda, Lara Love in Jani.

In kaj sledi po koncertu? Klasični Sladica party pod taktirko Dj Zedsa in Dj K’Powa, seveda. Najbrž ni treba ravno posebej opozarjati, pa vseeno: vstopnice si zagotovite pravočasno.

Vstopnina: 17 – 20€
Na dan eventa: 25€

p.s. Vsak obiskovalec eventa prejme na vhodu Sladica 9 mixtejp 😉

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.