BeatMyth napoveduje novo ploščo!

S singlom S!CK domači elektronski dvojec BeatMyth in N’Toko udarja drugič. Tokrat z albumom Questionable Image, na katerem se producentoma ponovno pridružuje prepoznavni rimoklepač N’Toko. Album Questionable Image, ki izide 22. marca pod okriljem založbe Kapa Records, je nastajal vse od izida prvenca Your Own Two Heads, medtem pa se je zasedba pojavila na raznovrstnih kompilacijah založb K4 Format, RTV Slovenija, Call And Response in rx:tx ter stopila na marsikateri domači oder, konec lanskega leta pa z razširjeno ekipo zagnala še mesečno serialko Safari.

Velenjčan Mitja Pritržnik (Mike Preeters) in Novomeščan Igor Vuk (PlankTon) sta zgodbo raznolike avtorske glasbe s poudarkom na breakbeatu pričela pred dobrimi petimi leti, pozneje pa se jima je pri ustvarjanju z rednim gostovanjem pridružil še N’Toko, ki ga poznamo tako po samostojnih projektih kot tudi člana zasedbe Moveknowledgement. V novih produkcijah BeatMyth vse več sodeluje z drugimi glasbeniki, kot na primer z Davidom Cvelbarjem, bobnarjem zasedbe Moveknowledgement, ter Janijem Ježem, kitaristom ajdovskih punk-rockerjev Real Life Version.

Živa reinkarnacija se zgodi v obliki »live acta«, za katerega skrbita DJ PlankTon in N’Toko, kar lahko preverite tudi ob live lansiranju nove plošče Questionable Image, ki se bo zgodila 22. marca v klubu Gromka, seveda v sklopu večerov Safari.

Singel lahko brezplačno snamete na povezavi kaparecords.bandcamp.com/track/s-ck-f-ntoko do 22. marca!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.