Bi si vtetoviral logotip?

Obstaja slovenski brand, ki ga ima vtetoviranega vsaj 5 Slovencev in ga ponosno razkazujejo na svojem telesu!

Rock Radio je marca 2016 povabil vse tattoo-ja željne poslušalce, naj si tetovirajo Rock Radio logotip, v zahvalo pa dobijo tattoo rock legende, po lastnem izboru. Odziv je bil popolnoma nepričakovan, saj smo prejeli več kot 30 prijav. Zmagala je Biserka Železinger iz Maribora, ki si je zaželela portret Slasha… sicer ga je podarila svojemu fantu za rojstni dan, logo Rock Radia pa si je še vedno tetovirala.


Pri izboru smo upoštevali 3 kriterije:


1. Originalnost pri izboru portreta2. Drznost mesta kamor si je prijavljeni voljan vtetovirati Rock Radio logotip3. Rockerski attitude

Biserka je pometla s konkurenco, poleg tega, da je predlagala Slashev tattoo v času ponovne združitve GNR, je s svojo pojavo prepričala na tattoo konvenciji, kamor je prišla prevzet nagrado. Siter, Seba in Uroš Grahek (tattoo artist) so se strinjali, da si najbolj zasluži nagrado, saj so se na lastne oči prepričali o »gajstnosti« pravilnosti izbire.


Kdo je tako nor, da si da tetovirati logotip?

Očitno jih ni malo, saj je bil zmagovalec lahko samo eden, ostalim prijavljenim pa smo ponudili, da si vseeno tetovirajo naš logotip, zraven pa prejmejo 20% popust na tatoo rock legende.


Najbolj pogumnih 5 je sprejelo ponudbo in si 18. maja v Trbovljah, vtetoviralo Rock Radio logotip na svoje gležnje, roke, vratove in zadnjice.

Sara, Bernarda, Biserka, Simon in Denis so za vedno označeni z Rock Radio logotipom, Rock Radio pa bo vedno živel na njihovih telesih. Prihodnje leto kampanjo ponovimo, boš zraven?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.