Kaj vas čaka v juniju in juliju?

OVEN

Čeprav ste trenutno v fazi občutljivosti, si tokrat ne boste dovolili da nekdo manipulira ali pometa z vami. Znali boste izpostaviti bistvo in se potegniti zase na diplomatski način, kar bodo opazili tudi prijatelji. Tisti najbolj zagrizeni boste že v začetku julija razmišljali o naslednjem študijskem letu in se ga veselili. Vendar ne pretiravajte, saj tudi vi potrebujete nekaj sprostitve, zato dajte možgane nekoliko na pašo in si privoščite.

 

BIK

V drugi polovici junija boste končno začutili poletje v pravem pomenu. Oddahnili si boste od študijskih obveznosti in odkorakali novim dogodivščinam naproti. Ves čas bo čutiti sproščenost in navdušenost, zato tokrat ne boste zamudili nobenega zabavnega dogodka, kar bo še povečalo vaš krog prijateljev. Julijski dnevi vam prinašajo dogovore za honorarno delo, ki bi ga bilo tokrat dobro zagrabiti, saj vam prinaša kar nekaj denarja.

 

DVOJČKA

Vztrajajte pri načrtih, ki ste jih kovali že par mesecev. Naj denar, oziroma njegovo pomanjkanje ne pokvari vaših počitnic. Raje se odrecite kakšni manj prijetni zadevi. Čustva bodo v prvih dneh julija obarvana z nenavadnimi občutki, povezanostjo in obenem tudi strastjo. Zato nikar ne nasedajte sladkim besedam neznanca, ki vam bo pihal na dušo, saj se bo za tem obrazom skrival nekdo, ki bo želel le kratkoročno avanturo.

 

RAK

Druga polovica junija bo za vas nekoliko težavna, vendar le na čustvenem področju, kjer se vam lahko določene zadeve nepredvideno poderejo. Boriti se boste morali za svoj prav in za svoje pravice. Že prvi dnevi v juliju pa vam prinašajo sprostitev ob morja ali v naravi. Tokrat vam bo bolj ustrezala manjša družba, saj se boste lahko sprostili. Samski boste imeli dobre možnosti za nova poznanstva, zato jih izkoristite.

 

LEV

V drugi polovici junija se vam bodo vrstili prijetni dogodki, ki vas bodo napolnili z energijo in vam povrnili vašo pozitivno razmišljanje. Tisti, ki vam ni uspelo opraviti vseh izpitov, boste še nekaj časa obremenjeni, vendar ne pretiravajte, saj veste, po toči zvoniti je prepozno. Prvi dnevi v juliju vam prinašajo sprostitev v pravem pomenu besede. Lahko si boste privoščili več kot ponavadi, saj ste znani po tem, da znate kakšen euro tudi prihraniti.

 

DEVICA

Če boste še dolgo tuhtali in se odločali, kaj bi bilo najboljše za vas, vam lahko na koncu vse skupaj pade v vodo. Počasi se poskusite odločiti in dobra volja vam bo zagotovljena. V vročih poletnih nočeh boste strastni in pripravljeni tudi na avanture z neznancem ali neznanko. Vendar pazite, da vas takšne zgodbe čustveno preveč ne zanesejo, saj bi si lahko s tem povzročili dolgoročno trpljenje in prazno upanje.

 

TEHTNICA

Zadnji dnevi v juniju vas bodo vlekli na morje. Želeli si boste sprostitve in zabave v večji družbi. Letošnje destinacije bodo nekoliko drugačen od tistih, ki jih obiskujete običajno. Tisti, ki ste v resni vezi, se boste težko sprijaznili s tem, da si je partner organiziral nekoliko drugačne počitnice. Morda je celo pozitivno, da se nekaj časa zabavata vsak po svoje in razčistita z zadevami, ki so nejasne, kar pa pelje v poglobitev razmerja.

 

ŠKORPIJON

Sproščeno boste stopili v drugo polovico junija, ki bo veliko manj stresna kot preteklo obdobje. Izpiti so za vami, zadovoljni ste, kaj lepšega bi si lahko sploh še želeli. Organizirajte si kakšen izlet na morje, da pozabite na obremenitve in se priklopite na nove energije. Ljubezenske zadeve bodo končno bolj dorečene, saj se bo partner začel bolj globoko pogovarjati in snovati vajino skupno prihodnost.

 

STRELEC

Drobne malenkosti, ki vam bodo v zadnjih dneh junija velikokrat prekrižale pot, vas bodo spravljale v dobro voljo, ki bo nalezljiva. Vaš krog prijateljev se bo povečal, saj boste izžarevali posebno energijo. Nikar pa ne pričakujte, da boste uredili svoj ljubezenski odnos, ki se je znašel v slepi ulici. Za te stvari bodo bolj ugodni julijski dnevi, ko boste bolj umirjeni, premišljeni in pripravljeni se prilagajati.

 

KOZOROG

Ne bodite tako prepričani, da morate kaj spremeniti, da se boste bolje počutili. Morda je potrebno spremeniti samo vaše razmišljanje. Zmeda, ki jo imate na čustvenem področju se bo nadaljevala vse do julija, ko vas čaka nekaj pozitivnih sprememb. Takrat se boste končno odločili, kdo je oseba, ki si zasluži vašo pozornost in ljubezen. Tokrat bo za spremembo notranjost pretehtala zunanjost, kar ni ravno v vaši navadi.

 

VODNAR

Zakaj se po odgovore in rešitve zatekate drugam, na napačna mesta, ko pa vas pravi odgovori na vaša vprašanja čakajo v vaši notranjosti. Kmalu boste dobili občutek sigurnosti, ki vam bo prišel prav še posebej na čustvenem področju. Samski boste imeli v prvi polovici julija odlične možnosti, da spoznate nekoga, ki vam bo čisto karakterno podoben, poleg tega bo pa še zelo prijetnega videza.

 

RIBI

Vaša pozitivna naravnanost bo povzročila veliko prijetnih dogodkov in rešila marsikateri spor, ki bo nastal v družbi, v povezavi s slabo organizacijo. Glede na to, da ste rojeni vodja, boste zaropotali po mizi in naredili red. Užitki ob morju ali bazenu bodo ves čas na vašem urniku, saj se zavedate, da ste si z učenjem in intenzivnim delom to tudi zaslužili. Za čustvene zadeve pa ne boste našli pravega časa, zato bodo nekoliko mirovale.

Horoskop.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.