Bi šli na SCHENGENFEST ’12?

Revija Študent ti obisk Schengenfesta ’12 ponuja brezplačno in omogoča vrhunsko zabavo! Pripravili smo namreč nagradno igro v kateri si lahko zagotoviš brezplačno vstopnico. Preveri tukaj in se poteguj za odlično doživetje!

Med 3. in 5. avgustom se bo torej v Vinici v Beli krajini že petič zapored zgodil festival Schengenfest, ki je ob letošnjem programu že požel veliko zanimanja. Ob odlični prodaji vstopnic, ki obeta še večjo zabavo kot lani, pa se 18.7. izteka akcija cenejših vstopnic po 55 evrov za trodnevni festivalski program, ki tokrat zajema več kot 35 izvajalcev ter številne obfestivalske dejavnosti.

Pestra zbirka glasbenih imen bo, v idiličnem okolju Krajinskega parka ob reki Kolpi, letos poskrbela za najmočnejši program doslej: nastopili bodo KAISER CHIEFS, LENINGRAD COWBOYS, PAROV STELAR, PARNI VALJAK, RIBLJA ČORBA, SIDDHARTA, BIG FOOT MAMA, DAN D, TABU, LEELOOJAMAIS, KLEMEN KLEMEN, KAWASAKI 3P, LOLLOBRIGIDA, MAJKE ter kakovostna domača in tuja imen, ki se vztrajno uveljavljajo: Golem, SevdahBaby, Merqury Band (Queen tribute), Makako Jump, Viza, Chiki Liki Tu-a, ZircuS, Čao Portorož, El Kachon, Charlie Butter Fly, ReLight.

Poseben poudarek je letos na elektroniki, tako da bodo na elektro odru obiskovalce razveseljevali: v petek, 3. avgusta: THE SHAPESHIFTERS, ROBERT G ROY, DJ POOKIE in DJ ALDO MORRO, SPINRIDERS, v soboto, 4. avgusta: FUNKERMAN, GRAMOPHONEDZIE, NATI KATCHI in PARIS MEETS DUBAI, SPINRIDERS, v nedeljo, 5. avgusta: TOM NOVY, VANILLAZ, DJ EXO BELTRAM, DK MARCELLO ter BALEARIC ELEGANCE LIVE, SPINRIDERS.

Posebna novost je študentska vas. ‘Študentskim klubom dajemo možnost, da svojim članom ponudijo kup ugodnosti in dodatnih storitev, ki bodo že tako odlično festivalsko vzdušje povzdignile še stopnjo višje,’ pravijo organizatorji iz KUD-a Bela krajina. Dodatne informacije o ugodnostih lahko študentje dobijo v svojih klubih. Študentskim klubom festival letos nudi možnost skupnega kampiranja v Študentski vasi, kjer bodo imeli člani ves čas trajanja festivala na voljo uporabo hladilnikov, v katerih si bodo lahko hladili svojo pijačo! Skupni prostor bo imel lastne sanitarije, šotor z mizami in klopmi za senco, pod šotor bodo nameščeni polnilci za vse vrste telefonov in še kup drugih ugodnosti so pripravili za Študentsko vas, ki bo v polnem sijaju zaživela med 3. in 5. avgustom.

Sodeluj v naši nagradni igri in se poteguj za vrhunsko doživetje!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.