Bike festival na Pohorju

Bike festival na Pohorju se bo odvijal v nedeljo, 7. avgusta 2016. Osrednji dogodek je nedeljski »Bike ride Pohorje«, na katerem pričakujejo množico kolesarjev z vseh koncev Slovenije, pa tudi iz tujine, predvsem Hrvaške in Avstrije.

 

Množična rekreativna kolesarska prireditev je namenjena vsem generacijam – mladim, starejšim, družinam … Gre za idilično kolesarsko prireditev v Sloveniji, saj celotna proga poteka na nadmorski višini med 1000 in1400 m, izključno po makadamu. Hlad pohorskih gozdov bo v vročem avgustu zagotovo privabil množico kolesarjev iz cele Slovenije. Bike ride Pohorje tudi letos z verjetno eno najnižjih prijavnin in največjim nagradnim skladom med kolesarskimi prireditvami Sloveniji.

 

Za manj izkušene kolesarje je pripravljena 28 km, za bolj izkušene pa 49 km dolga idilična trasa med pohorskimi gozdnimi rezervati – brez enega samega kilometra asfalta! Zaradi vožnje na območju gozdnih rezervatov, organizatorji še posebno skrb namenjajo ozaveščanju o zelenem turizmu in čistem okolju.

 

Termin: nedelja, 7. avgust 2016

Trasa A:  Areh – Osankarica – Klopni vrh – Areh            49 km

Trasa B:  Areh – Klopni vrh – Šumik – Areh                   28 km

 

Vsi predprijavljeni udeleženci prejmejo: kontrolni karton za bogato nagradno žrebanje, prvih 300 prijavljenih multifunkcijsko rutko, kupon za nakup tople malice po znižani ceni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.