Bloomberg test

Bloomberg test je dvourni test, ki ocenjuje vaše sposobnosti in vam ponuja možnost uporabe pridobljenega znanja za reševanje praktičnih problemov.

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani in Bloomberg institute, izobraževalna veja Bloomberg LP, ponujata študentom in diplomantom priložnost brezplačnega BAT preizkusa.

Gre za dvourni spletni test, ki ocenjuje vaše sposobnosti in vam ponuja možnost uporabe pridobljenega znanja za reševanje praktičnih problemov. Poleg tega vam pomaga promovirati se najboljšim finančnim družbam po vsem svetu. Z opravljanjem preizkusa dobite priložnost vpogleda v svoje poklicne prednosti v primerjavi z drugimi študenti, ki se potegujejo za ista delovna mesta, kot tudi področja, ki zahtevajo izboljšanje.

Do sedaj je BAT opravilo več kot 85.000 študentov na več kot 1000 univerz po vsem svetu, v zadnjih treh mesecih pa je več kot 12.000 posameznikov bilo kontaktirano s strani vrhunskih podjetij kot so Bloomberg, Deutsche Bank, HSBC, RBS, Bank of America Merrill Lynch, Fitch, Société Générale, BP, Willis in Evropska komisija prek Talent Search-a in Bloomberg Professional-a v cilju potencialne zaposlitve. Mladi, ki opravijo BAT, imajo priložnost uvrstiti svoje profile v Talent Search, naraščajočo bazo podatkov, ki išče povezave med znanji mladih ter delodajalčevimi potrebami. Baza Talent Search išče samo na področjih testiranja, ki so pomembne za potrebe specifičnega delovnega mesta, zato ni treba, da ste strokovnjaki na vsakem področju testa – vseeno vas lahko kontaktirajo.

Ne glede na to ali iščete zaposlitev oz. pripravništvo v finančni industriji ali samo želite oceniti svoje sposobnosti, izboljšati svoj življenjepis ter se razlikovati od drugih, je BAT edinstvena priložnost, ki jo lahko popolnoma brezplačno izkoristite na svoji fakulteti.

KDAJ? 20. aprila ob 10:00 https://talentsearch.bloomberginstitute.com/sign_up?test_session_id=15080

PRIJAVE KJE? Ekonomska fakulteta UL, učilnice P-203, P-204, P-205 in RZ-00

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.