Bodi brez skrbi, tudi če se ti kaj zgodi!

Ne prepuščaj zdravja naključju in skleni dopolnilno zdravstveno zavarovanje v paketu Vzajemna Mladi; čakajo te bogate nagrade.

Si brez statusa, pred prvo zaposlitvijo ali tik pred dopolnjenim 26-tim letom? Brez skrbi. Zdravstvena zavarovalnica Vzajemna je poskrbela za vse tiste, ki ste (ali pa še boste) izgubili status študenta ali dijaka in tudi za tiste, ki ste prijavljeni na zavodu za zaposlovanje oziroma se boste prvič zaposlili. Skleni paket z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem Vzajemna Mladi in odženi vse skrbi.

 

Zdravstveno zavarovanje pri nas je urejeno tako, da smo državljani vključeni v sistem obveznega zdravstvenega zavarovanja, ki pa večine zdravstvenih storitev ne krije v celoti. Zato moramo del cene doplačati sami, doplačilo pa je lahko zelo visoko. Temu se lahko izognemo tako, da sklenemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje.

 

Mladim, ki jim poteče status študenta ali dijaka na zdravstveni zavarovalnici Vzajemna svetujejo, da čim prej sklenejo dopolnilno zdravstveno zavarovanje. Če zavarovanja ne bodo sklenili v enem mesecu od vključitve v sistem obveznega zavarovanja bo skladno z zakonom začela teči trimesečna čakalna doba. Kaj to pravzaprav pomeni? Da boste tri mesece od sklenitve dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja ob morebitnem obisku zdravnika še vedno krili delež stroškov zdravstvenih storitev, ki bi bil sicer pokrit z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem. Kako se torej izogneš stroškom? Enostavno: skleneš dopolnilno zdravstveno zavarovanje v paketu Vzajemna Mladi.

 

Kako do paketa Vzajemna Mladi?

 

Tudi to je čisto enostavno, saj je na voljo v vseh poslovalnicah Vzajemne po Sloveniji, lahko pa pokličeš na brezplačno telefonsko številko 080 20 60. Obrazec lahko dobiš tudi na vseh info točkah Vzajemne in ga pošlješ po pošti, zavarovanje lahko skleneš tudi prek spletne strani www.vzajemna.si. Ne pozabi, da ima Vzajemna najnižjo premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Premijo lahko plačaš mesečno, četrtletno, polletno ali letno in sicer prek trajnega naloga, položnice ali prek podjetja, ki ti premijo obračuna pri izplačilu mesečne plače.

 

Nagrade, nagrade …

 

Če se odločiš za paket Vzajemna Mladi ti nikakor ne bo žal. V paketu Vzajemna Mladi boš prejel še dopolnilno zdravstveno zavarovanje Vzajemna Zdravje in darila partnerjev Vzajemne. Ti so v ta namen zate pripravili darilni kupon z 20 odstotnim popustom podjetja Tomas Sport, 14 dnevno naročnino na časnik Delo in plačilno-kreditno kartico za mlade Diners  Club – Start Up brez stroška članarine za prvo leto članstva! Prav tako pa boš sodeloval v nagradni igri z bogatimi nagradami. Ne odlašaj in se zavaruj, se splača!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.