Boj za najboljšega v Areni podjetništva

Vsi tisti, ki si želite osvojiti podjetniške večine, ste vabljeni, da se prijavite na 3-dnevno brezplačno izobraževanje  v Areni podjetništva, ki bo potekala v času Študentske arene, od 22. do 24. oktobra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. S predavatelji, mentorji in motivatorji boste lahko oblikovali in realizirali svoje podjetniške ideje in se potegovali za hudo nagrado!

Specifična predznanja in oblikovana podjetniška ideja niso pogoj za sodelovanje. Udeležba je brezplačna, prijave so obvezne.

 

Več:

Arena podjetništva

Program

Prijavnica 

 

Prvi dan se boste lahko udeležili motivacijskega predavanja Ali si upate postati podjetnik?, prisluhnili zgodbam o uspehu mladih podjetnikov, nato pa svoje ideje predstavili, dodelali in pod mentorstvom Ustvarjalnika sestavili poslovni model.

 

Drugi dan izobraževanja boste izvedeli vse o lastnostih dobrega podjetnika, kako realizirati svoje ideje in kaj je prototipiranje. Pod mentorstvom predavateljev, podjetnikov in podpornikov projekta se bo izdelal prototip in pripravila se bo simulacija trženja le-tega. DLabs vas bo podučil, kako pomembno je nenehno izboljševanje idej in kako upravljati z inovacijami.

 

Tretji dan bo namenjen oblikovanju dobrih pitchev, spoznavanju želja investitorjev ter nenazadnje razglasitvi najboljše poslovne ideje, ki bo nastajala vse tri dni Študentske arene.Zmagovalec bo lahko svojo poslovno idejo naprej razvijal s strokovnjaki v podjetju DLabs konec novembra 2013.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.