Brezplačen zdrav zajtrk!

Na Zvezi ŠKIS se zavedajo pomena osveščenosti o zdravi prehrani, zato tudi letos pripravljajo brezplačni energijski zajtrk za študente. V sredo, 30. marca 2011, od 7. do 11. ure bodo aktivisti Zveze ŠKIS v Menzi v Rožni dolini, vsem študentom ponudili brezplačni zdravi obrok za boljši začetek dneva.
Študentje so v današnjem času, vedno pogosteje žrtve hitrega in stresnega načina življenja, ki nas silita v nezdrave prehranjevalne navade, ki se na organizmu odražajo kot slabo počutje, dolgoročno pa neposredno vplivajo na slabšo kvaliteto življenja. Prav zaradi tega je danes zdrava prehrana zelo pomembna. Večina mladih niti ni dovolj informirana o tem, kako si narediti zdrav, hranilen obrok. Zveza ŠKIS, ki se zaveda odgovornosti za kvaliteto življenja klubovcev in ostalih študentov, je zato pripravila brezplačen energijski zajtrk za vse študente.

V okviru zajtrka, katerega izvedbo je podprl slovenski najboljši sosed, Mercator, bodo aktivisti Zveze ŠKIS delili tudi brošure o zdravi prehrani, študentje pa se bodo lahko preizkusili tudi v nagradni igri o Zvezi ŠKIS. Dodano vrednost projekta Zveza ŠKIS vidi v pristnem odnosu med študenti in aktivisti Zveze ŠKIS, ki bodo z veseljem poklepetali s študenti o aktualnem dogajanju v študentskem življenju, usposobljeni posamezniki pa bodo delili koristne nasvete predvsem o zdravi prehrani in zdravem načinu življenja.
Predsednik Zveze ŠKIS, Matic Sušnik: »Menim, da se vse manj študentov zaveda pomena zdravega prehranjevanja in rednega zajtrkovanja. Kljub natrpanim urnikom in obilici obveznosti, si je potrebno vzeti čas ter zadovoljiti osnovne potrebe našega organizma. Takšno sporočilo nosi tudi naša akcija.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.