Brezplačna delavnica Strategije obvladovanja stresa

Zavod Študentska svetovalnica v sklopu projekta POS(R)EDUJEM ZNANJE organizira brezplačno delavnico Strategije obvladovanja stresa. Delavnica bo potekala v sredo, 18. januarja 2017, ob 17. uri na Kersnikovi 4 (1. nadstropje). Na delavnici vam bodo svetovalci predstavili strategije obvladovanja stresa, stres, ki se pojavlja v določenih obdobjih našega življenja in samo zaznavanje stresnih situacij.  


Kaj je stresna situacija? Kaj nas privede do stresnih situacij? Ali  je mogoče stres zaznati takoj? Ali ga zaznamo komaj takrat, ko ga začnemo intenzivno doživljati? Se ti zdi, da se v določenih obdobjih spopadaš z stresom? Katera so ta obdobja? Katere znake ali spremembe zaznavamo v stresnih obdobij? Kako se običajno soočamo s stresnimi situacijami? S katerimi metodami lahko obvladujemo stres?

V primeru da vas zanimajo odgovori na zgoraj navedena ter ostala podobna vprašanja v zvezi strategijami obvladovanja stresa, ste vabljeni, da se delavnice udeležite. Delavnica spada v cikel delavnic s področja socialne varnosti, ki potekajo enkrat mesečno.

Zaradi lažje organizacije dogodka vse zainteresirane prosimo za predhodno prijavo na info@svetovalnica.com


Lepo vabljeni! 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.