Brezplačna namestitev v Študentski hiši SRCE

V Zavodu Študentska svetovalnica, zavodu ŠOU v Ljubljani, nudijo brezplačno namestitev v Študentski hiši SRCE študentkam in študentom, ki so se znašli v socialni stiski

V Zavodu Študentska svetovalnica, zavodu ŠOU v Ljubljani, nudijo brezplačno namestitev v Študentski hiši SRCE študentkam in študentom, ki so se znašli v socialni stiski Rok za prijavo na razpis še traja, in sicer do zapolnitve mest. Na voljo le še nekaj prostih mest.

Subvencionirano bivanje se lahko dodeli prosilcem, ki so v hujši socialni stiski in jim bo to subvencionirano bivanje pomagalo pri razreševanju socialne stiske ter izpolnjujejo enega od naslednjih splošnih pogojev: 

  • imajo status študenta na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani in niso v rednem delovnem razmerju

  • so prvo leto brez statusa študenta in so vpisani na kateremkoli visokošolskem ali višješolskem zavodu članice ŠOU v Ljubljani (»pavzirajo«) ter niso v rednem delovnem razmerju ali prijavljeni na Zavodu RS za zaposlovanje v evidenco brezposelnih oseb.

Študentje in študentke, ki bodo upravičeni do bivanja v Študentski hiši SRCE, bodo tam lahko bivali en semester. Plačila najemnine bodo oproščeni, plačali bodo le stroške bivanja v višini 50 €/mesec.

Študentska hiša SRCE se nahaja v samem centru Ljubljane, in sicer na Kersnikovi 4. Študentje bivajo v dvoposteljnih sobah, delijo pa si kuhinjo, kopalnico, WC in dnevno sobo. V Študentski hiši SRCE je na voljo še pet prostih mest.

Razpis za prijavo je objavljen na spletni strani Zavoda Študentska svetovalnica (tukaj), odprt pa bo do zapolnitve prostih mest. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.