Ljubljana Service Jam 2016: 48 ur, da rešiš svet!

Med 26. in 28. 2. bo potekal Global Service Jam, tridnevna mednarodna delavnica storitvenega oblikovanja, na kateri bomo z metodami “design thinkinga” na zabaven način prepoznali, analizirali in poiskali možne rešitve za probleme ter zraven še preverili ali te delujejo tudi v praksi.

Med 26. in 28. 2. bo v prostorih MESIja v Ljubljani potekal že trinajsti Global Service Jam – tridnevna mednarodna delavnica storitvenega oblikovanja, na kateri se boš lahko naučil/-a z metodami “design thinkinga” na zabaven način prepoznati probleme, jih s terenskim delom analizirati, poiskati možne rešitve za zadovoljitev potreb uporabnikov, preveriti, ali te delujejo tudi v praksi, ter jih pretvoriti v delujoče prototipe novih storitev, ki izboljšujejo kakovost življenja.

Prijaviš se lahko preko spletne strani – po redni ceni cca 30 € –  s tem bodo pokrili vso pisarniško opremo (post-ite, flumastre, papirje, škarje,…), hrano (poskrbljeno bo za vse obroke z izjemo kosila v soboto), prostor (MESI) ter morda celo kakšno presenečenje.

Več informacij je na voljo na Facebook strani in spletni strani.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.