“Brezplačna pomoč umetnikom, glasbenikom in vsem ostalim slovenskim kulturnikom.”

Ob spremljanju glasbene industrije in kulture sfere v Sloveniji, smo se odločili, da z izbrano ekipo izkušenih strokovnjakov ustvarimo celosten servis, ki bo marsikateremu umetniku olajšal vsakodnevno borbo z nujnimi, a motečimi preživitvenimi elementi v poslovnem svetu, s tem pa omogočili, da se bodo umetniki ukvarjali z umetnostjo, vse ostalo pa prepustil strokovnjakom.

 

Skupina “Let Me Show You The World In My Eyes” in spletna stran “na odru si” sta nastali zaradi skupnega cilja – pomagati umetnikom. Vsi sodelujoči svoje delo radi opravljamo in verjamemo v uspeh in nadgradnjo slovenske kulture in glasbene sfere. Po želji vsakega posameznega kulturnika poskrbimo za spletno gostovanje, spletno trgovino, pošiljanja PR obvestil medijem in ostalo promocijo, foto in video produkcijo, vse skupaj pa zavijemo v ne le praktičen, ampak tudi ugoden servis, ki vam ne bo le olajšal dela, ampak tudi služil za uspešno promocijo ter nemoteno delo.

 

Naše storitve so osnovane na podlagi paketov sodelovanja, ki vključujejo vse od A-Ž, spletni servis, spletna prodaja, obveščanje medijev, profesionalna fotografija in snemanje videospotov ter ostala bogata paleta storitev. Da pa ne bi ostali pri osnovah, ki jih potrebuje vsak uspešen umetnik, smo razvili sitem, ki vsakemu izmed naših strank omogoča večji obisk in s tem neposredno prepoznavnost. Vključena je tudi statistika obiskov, klikov, všečkov, ogledov in vseh podobnih sodobnih spletnih aktivnosti, ki se beležijo na naši skupni strani. Zagotavljamo, da bomo s skupnim sodelovanjem vse obljubljeno tudi dostavili, v nasprotnem primeru vam naših storitev enostavno ne bomo zaračunali.

 

Življenje je preprosto, le tako si ga je potrebno zastaviti.

 

Da bomo to še lažje dokazali pa bomo prvim trem umetnikom svoj servis ponudili brezplačno! Dobrodošli!

 

– pomoč pri posodobitvi ali izdelava spletne strani,

– brezplačno spletno gostovanje (neomejen prostor, neomejeno število elektronskih naslovov, domena, …),

– spletna trgovina, prodaja digitalnih in ostalih vsebin,

– brezplačno 3 mesečno PR obveščanje,

– ostalo po potrebah in dogovoru z umetnikom

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.