BUJTA REPA SE VRAČA V FESTIVALNO DVORANO

Ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani se 20. januarja vrača v Festivalno dvorano – Prireditev se bo pričela s pristno prekmursko večerjo.

Med drugim bodo nastopili naraščajniki Lange in Vlado Kreslin z malimi bogovi – Oglejte si zanimiv promocijski spot za Bujto repo. 

Bujta repa je tradicionalna prekmurska zabava v Ljubljani, na kateri se zberejo prekmurski študenti, gospodarstveniki, politiki ter drugi pomembneži iz javnega življenja. Prireditve se vsako leto udeleži tudi veliko število študentov iz vseh koncev Slovenije, saj prav Bujta repa slovi kot ena najboljših študentskih zabav v Ljubljani. Na njej se vsako leto zbere okrog 1200 obiskovalcev. Z Bujto repo si Klub prekmurskih študentov poleg druženja Prekmurcev v Ljubljani prizadeva promovirati in tudi navdušiti druge študente za prekmursko kulinariko in kulturo.

Letošnja Bujta repa bo potekala v sredo, 20. januarja. Prireditev se po nekaj letih vrača v atraktivno Festivalno dvorano na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Ob 20. uri se bo Bujta repa pričela s pristno prekmursko večerjo, ki jo bo popestrila Srakova banda. Od 22. ure naprej pa bodo nastopili DJ Berti, Mala Langa, Blue Planet in Vlado Kreslin z malimi bogovi.

Vstopnice je v teh dneh že možno kupiti v predprodaji in sicer na sledečih predprodajnih mestih: Ljubljana (K4 – Metropol), Maribor (Štuk) in Murska Sobota (Pomurski študentski servis). Cena vstopnice za člane Kluba prekmurskih študentov brez večerje znaša 5 evrov, z večerjo pa 8 evrov. Za nečlane cena vstopnice brez večerje znaša 8 evrov, z večerjo pa 12 evrov. Na dan prireditve bodo na voljo zgolj enotne vstopnice brez večerje za 10 evrov. Prav tako bo organiziran avtobusni prevoz na relaciji Murska Sobota – Maribor – Ljubljana in nazaj.

Več informacij o Bujti repi najdete na www.bujtarepa.si.

Vabljeni pa tudi k ogledu zanimivega spota: http://vimeo.com/8573323

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.