Bwin predstavlja Android aplikacijo za stave v živo

Mobile App Concept
Foto: HATICE GOCMEN iz iStock

Uporabniki naprav z operacijskim sistemom Android lahko odslej izkusite vznemirljivost stav v živo v novem formatu, ne glede na to, kje se nahajate.

Bwin.party, največje podjetje, ki ponuja online igre na srečo, je predstavilo “bwin live”, aplikacijo za stave v živo za pametne telefone, s pomočjo katere lahko stavite na športe kot so nogomet, tenis, formula 1, ameriški nogomet, hokej na ledu ali alpsko smučanje. “Zahvaljujoč Bwin live lahko Bwinove stranke stavijo s pomočjo svojih telefonov, ki imajo nameščen OS Android – preko intuitivnega uporabniškega vmesnika lahko preverijo status svojih vplačanih stav in si ogledajo podroben seznam oddanih stav,” pojasnjuje Berthold Kao, ki je odgovoren za področje produktnega managementa za Bwin.party.

Bwin live za Android (različice od 2.1-3.0) je na voljo za prenos na povezavi wap.bwin.com/liveapp. Po prenosu in namestitvi je aplikacija takoj na voljo za vse registrirane stranke bwin.com. Uporabniki mobilnih naprav z drugimi operacijskimi sistemi lahko hitro in enostavno dostopajo do mobilnih športnih stav na povezavi wap.bwin.com. Uporabniki imajo dostop do celotne športne Bwinove ponudbe kot tudi do stav v živo ter stav v zadnjem hipu.

Celotno linijo mobilnih pripomočkov za športne stave, poker, casino in ostale igre lahko najdete na www.bwin.com/mobile.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.