Tečaji med poletnimi počitnicami

Bliža se poletje in s tem poletne počitnice oziroma čas brez faksa. Ste se že odločili, kako boste preživeli vroče poletni dni? Če še nimate ideje in planov, lahko razmišljate o kakšnem poletnem tečaju. Izkoristite prijetno s koristnim in se udeležite različnih tečajev, izobraževalnih programov, seminarjev in delavnic. Spoznali boste nove ljudi, si pridobili različne in koristne izkušnje ter znanje, ki vam bo prišlo prav pri študiju ali delu.

Tečaji tujih jezikov

Če želite izboljšati znanje tujega jezika, potem pojdite na poletni tečaj v tujini. Glede na jezik, ki si ga želite izboljšati ali se naučiti, si izberite državo in ob tem izkoristite prijetno s koristnim. Naučili se boste veliko novega in obenem imeli potovanje in raziskovanje tujih krajev. Ne pozabite namreč na rek: več jezikov znaš, več veljaš. Izberite si zahtevnost tečaja in njegovo trajanje. Več o tečajih si lahko preberete na strani podjetja Education First.

Tečaji mode, oblikovanja in kuhanja

Če vas zanimata moda in oblikovanje, je na voljo veliko tečajev in delavnic za ustvarjanje nakita in šivanja. Če pa se želite naučiti kuhati, pojdite na eno- ali dvotedenski tečaj kuhanja v kakšen slovenski samostan ali pa kar v tujino na tečaj h kakšnemu znanemu kuharju.

Šola jadranja in surfanja

V Sloveniji je danes na voljo veliko šol in tečajev jadranja in surfanja. Jadrati se lahko naučite kar na slovenski obali. Tečaje surfanja pa organizirajo na obalah Španije in Francije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.