Calypso

Predsednik Popotniškega združenja Slovenije o možnostih dopustovanja socialno šibkejših slojev na konferenci Calypso v Rimu. Projekt Calypso je odgovor Evropske komisije (v katerem sodeluje tudi Slovenija), s katerim želi omogočiti počitnice ali dopust tu
Igor JURIŠIČ, član upravnega odbora svetovnega združenja Youth Hostlov in predsednik Popotniškega združenja Slovenije bo kot predsednik slednje eden izmed petnajstih strokovnjakov, ki bodo predstavili svoje poglede na dogodku: FACILITATING EXCHANGES THROUGH CALYPSO: THE WAY FORWARD FROM THE SUPPLY SIDE PERSPECTIVE, ki ga organizira Evropska komisija v sodelovanju z Italijo v Rimu 2. in 3. marca 2010. Projekt Calypso je odgovor Evropske komisije, s katerim želi omogočiti počitnice ali dopust tudi socialno šibkejšim.

»V Popotniškem združenju Slovenije smo izjemno veseli za dobljeno priložnost, da bomo na tako pomembnem dogodku, kot eden izmed petnajstih povabljenih strokovnjakov, lahko predstavili svoje poglede o omogočanju počitnic ali dopusta socialno šibkejšim slojem. To nam še dodatno daje potrditev, da so naše usmeritve pravilne«, je povedal Igor Jurišič, predsednik Popotniškega združenja Slovenije.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.