Če mi je kampanja všeč, začnem takoj dvomiti vanjo

Tako je v pogovoru, ki ga lahko preberete tukaj, med drugim dejal prof. dr. Alf Rehn, vodja katedre za management in organizacijo na finski Åbo Akademi ter profesor inovacij in podjetništva na švedskem Kraljevem inštitutu za tehnologijo. O sebi je na tviterju zapisal, da je »profesor menedžmenta, govorec, pisec in geek popularne kulture«. Spregovoril bo tudi na letošnjem SOF-u.

 

Želite izvedeti, kako se vedno znova motivira tisti, ki je na vrhu? Zvezdnik svetovnega smučanja Kjetil André Aamodt je še vedno edini alpski smučar, ki je osvojil osem olimpijskih medalj, od tega štiri zlate. In to kot najmlajši in kot najstarejši smučar v zgodovini olimpijskih iger. V žepu ima tudi pet naslovov svetovnega prvaka in 21 zmag v svetovnem pokalu. Skratka, legenda. Kjetil, danes ambasador Unicefa, nam bo v pogovoru z Aljošo Bagolo (Pristop Talkshow) razkril, kako doseči in preseči svoje potenciale.

 

Samo še danes prijavnina po nižji ceni

Vsem tistim, ki si svojega mesta na SOF-u še niste zagotovili, le še danes ponujamo možnost izrednega nakupa prijavnine za osebno udeležbo po ceni, ki je veljala za zgodnje prijave. Ne zamudite.

 

Ključno bo razumevanje digitalne tehnologije Stephen Norman, ki celotno svojo kariero dela v avtomobilski industriji, je odgovoren za globalni marketing in komuniciranje v koncernu Renault. Pravi, da bo za nadaljnji razvoj odnosov s kupci ključno razumevanje digitalne tehnologije v smislu prepoznavanja kupcev in ustvarjanje relevantne dvosmerne komunikacije z njimi.

 

Aktualen vzporedni programV vzporednem programu letošnjega festivala bodo v manjših skupinah potekale številne delavnice in specializirana predavanja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.