Cenejši abonmaji za študente

Narodni dom Maribor praznuje v tej sezoni sedemdeset let od prvega koncerta v organizaciji naše Koncertne poslovalnice. Verjamemo, da je med študenti mnogo takih, ki uživate v vrhunski klasični glasbi in v gledaliških predstavah. Vse, ki ob kulturi uživate, vabimo, da si po napornih študijskih urah privoščite tudi visoko kakovostne koncerte orkestrske in komorne klasike ali da se smeje sprostite ob žlahtnih komedijah.

Zgodovina Koncertne poslovalnice je polna izjemnih utrinkov svetovljanskega. Slišati vrhunske svetovne orkestre in soliste v mariborski Dvorani Union je?zares izjemen užitek, privilegij, ki ga ne uživa dosti mest primerljive velikosti. Letos nas bodo navduševali Orkester Festivala Maribor, Mlada nemška filharmonija, Češka filharmonija, Baročni orkester L’orfeo Collegium Vocale Salzburg, Simfonični orkester SNG Maribor.


Nepozabna in smeha polna bo tudi sezona komedij. Letošnji odličen program cikla »Komedija v Narodnem domu« zaokrožujejo mojstri smeha, kot so nepogrešljivi Iztok Mlakar, Lado Bizovičar, Katarina Čas,Tadej Toš, Uroš Fürst, Vojko Belšak, Zvezdana Mlakar, Uroš Smolej, Iva Krajnc in drugi.


Vrhunske zasedbe letošnje, slavnostne koncertne sezone  in smeha polne gledališke večere želimo približati tudi mladim, zato smo za vse študente ob slavnostni sezoni skupaj s Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru pripravili posebno ugodne pakete vstopnic. Program letošnje sezone lahko najdeš tukaj.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.