Collegiumov Spring Break festival v Poreču!

Ob 10 obletnici Collegium Mondial Travel poklanja vsem dekletom, mačkam, bejbam, gospodičnam, plesalkam, bonbončicam, gosodpinjam in mamicam posebno darilo – 1000 brezplačnih namestitev na Collegiuomovem Spring Break festivalu v Poreču. Akcija velja ob 14. februarja do 8. marca 2014.

Največja potovalna agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, bo tudi letos poskrbela za precedense na področju glasbenih festivalov in nepozabnih tematskih žurov. Tokrat v okviru največjega Collegium Spring Break festivala, ki se bo od 30. aprila do 4. maja odvijal v Poreču. V Poreču bodo mlade zabavali tuji in slovenski zvezdniki velikega formata iz vseh glasbenih žanrov, kot so Teddy-o, DJs From Mars, Mambo Kingsi , Alfi Nipič, Zlatko, Trkaj, Vanillaz, DJ Dey, DJ Matthew Z, Clay Clemens in mnogi drugi.

Festivala se lahko udeležijo vsi ljubitelje dobre glasbe, saj se cene pričnejo že od 19 € dalje.

 

Festivalsko dogajanje v Poreču

 

Letos Collegium na Spring Break festivalu tekom štirih dni pričakuje več kot 7000 mladih iz Slovenije. Festivalsko prizorišče je tudi letos postavljeno v obmorsko letovišče Lanterna. Tekom štirih noči in petih dni se boste lahko zabavali na različnih tematsko obarvanih zabavah, ki vas ne bodo pustile ravnodušne.

 

V najbolj odštekan žur pomladi vas bo popeljala zabava Ultra Countdown, kjer vas bodo divji biti elektronske glasbe ogrevali in popeljali do zgodnjih jutranjih ur. Naslednji dan boste lahko groovali  na Cirkus Jamu v ritmih vodilnih slovenskih MCjev. Nastopila bosta najbolj vroča slovenska raperja, ZLATKO in TRKAJ, glasbeno podlago pa jima bo vrtel eden in edini DJ DEY. Nato bo sledila odštekana VibeTown zabava z Vanillaz. Sledila pa bo glasbena poslastica za vse ljubitelje elektronske glasbe, ki ljubite divje noči na Ibizi. Za vse tiste so pripravili Crazy Ibiza zabavo z Teddy-oje, rezidentom diskoteke Pacha na Ibizi. Vroče festivalsko dogajanje pa se bo zaključilo z zasedbo Mambo Kingsi. Na vrhuncu noči pa vas bo presenetil še Alfi Nipič.

 

Odštekano festivalsko dogajanje bo poleg dobro poznane Collegiumove posadke, Mystique show group, party ekipe Cirkus teama, popestrile še poredne policistke, športno-zabavne igre, after beach party, boat partyji in tematsko obarvanimi večeri.

 

Letošnji odštekani žur pomladi pa bo namenjen tudi dobrodelnost. V sklopu 10. Tradicionalnega collegiumovega spring break festivala bomo stopili v stik z organizacijo rdeči noski, saj želimo  prispevati tistim, ki so prikrajšani in nimajo. 

 

Več o aktualnem dogajanju najdete na www.springbreak.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.