DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012

*HARDWELL* Novinec, ki ga je greh spregledati

Če v koledarju še niste označili datuma 22. junij, potem je skrajni čas, da to storite v tem trenutku. Poletje se uradno začne z Dance Republic Festivalom 2012, ki tudi tokrat ne bo razočaral.

Organizatorji so na socialnem omrežju Facebook že opozorili na prihod komaj 23-letnega Nizozemca, ki sliši na ime Hardwell. Potencial mladeniča so opazili mnogi, med drugim tudi Tiësto, ki je v Ljubljani leta 2009 pod okriljem organizatorja Dance Republic napolnil Gospodarsko razstavišče, in ga je minulo poletje celo popeljal na svojo poletno turnejo.

 

*DJ MAG je HARDWELLa proglasil za novinca z izjemnim potencialom in enega vodilnih didžejev nove generacije, ki ga ne smemo spregledati.*

 

Naj bo pesem Encoded za glasbeno podlago v sredo, 1. februarja, ko se tudi uradno začne predprodaja vstopnic: http://www.youtube.com/watch?v=JHOX-T5FNI4.

 

Informacije o vstopnicah:

Predprodaja vstopnic za dogodek – DANCE REPUBLIC FESTIVAL 2012se prične v sredo, 1.februarja 2012.

VSTOPNICE:
Pripravili smo enkratno obiskovalcem prijazno vstopnino! Prve vstopnice bodo na voljo v ekskluzivni predprodaji od 9. ure naprej, po ceni 15, samo v agenciji Supra Travel, Slovenska 6, v Ljubljani.

REDNA PREDPRODAJA se prične v sredo, 1. februarja 2012 ob 10. uri, na spodaj navedenih prodajnih mestih. Cena vstopnice je *18€. *Navedena cena velja do 4.3.2012. Kasneje se bo cena vstopnice dvigovala skladno z razprodajo določenega kontingenta.Predprodajna mesta po Sloveniji: 
- EVENTIM poslovalnice 
- PETROL servisi 
- BIG BANG trgovine 
- KOMPAS poslovalnice 
- SUPRA TRAVEL poslovalnica (Slovenska cesta 6, Ljubljana)

 

VSTOPNICE NA DAN DOGODKA:
Cena vstopnice na dan dogodka bo 35€.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.