Odrasli slušatelji DŠBB se s poezijo predstavijo že v petek

Dramska šola Barica Blenkuš in slušatelji skupine Odrasli-nadaljevalni vabijo v petek, 3. februarja 2012, ob 19.30 na Večer poezije v prostorih DŠBB na Rozmanovi 12 v Ljubljani. Predstavili se vam bodo z interpretacijo poezije Toneta Pavčka in enim samostojnim avtorskim projektom.

Slušatelji pod mentorstvom pedagoginje in igralke Barbare Žefran so že ob začetku šolskega leta izrazili veliko željo po ustvarjanju produkcij za vse dramske navdušence, zato se vam bodo letos predstavili kar dvakrat. Svoje polletno delo in pridobljeno znanje bodo predstavili z interpretacijo poezije prihajajoči petek. V naslednjega pol leta pa se bodo pripravljali na zaključno produkcijo, s katero se bodo predstavili konec maja na že 22. Malem festivalu zaključnih predstav.

Skupino Odrasli-nadaljevalni sestavljajo Petra Balažič, Lara Bunta Črnigoj, Urša Dolinar, Ajet Kevrić, Tanja Kovjenić, Nina Mestek, Luka Plečnik, Jasna Plestenjak, Špela Popit Prelogar, Erika Rerečić, Luka Skrbinšek, Alenka Vidic, Tina Zabukovec in Alenka Zdešar, spoznali pa jih boste lahko že v petek.

Vstop na dogodek je prost. Vljudno vabljeni!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.