DANDELION CHILDREN je zmagovalec

Zmagovalec natečaja za neuveljavljene rock skupine Rockizziv 2010, ki ga že četrto leto zapored pod okriljem Meseca kulture ŠOU v Ljubljani organizira Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, je skupina Dandelion Children.
Skupina se bo širšemu občinstvu prvič predstavila na zaključnem koncertu Meseca kulture ŠOU v Ljubljani in natečaja Rockizziv 2010, ki bo v sredo, 31. marca 2010, ob 20. uri v Cvetličarni Mediapark v Ljubljani.

Glasovanje za zmagovalca natečaja Rock izziv 2010 je potekalo na dveh polfinalnih predizborih. Na prvem predizboru so se predstavile skupine B.T.K., FluFlu, ShoeShiners in Toxine, na drugem pa Dandelion Children, Liquf, Momento in To Hate. Izbrani polfinalisti so v tednu od 22. do 28. februarja na Radiu Študent posneli demo posnetek pesmi, s katero so se predstavili na predizborih. Vse skladbe bodo objavljene na kompilacijski zgoščenki Rockizziv 2010, ki jo bodo brezplačno prejeli obiskovalci zaključnega koncerta Meseca kulture in natečaja Rockizziv.

Zmagovalna skupina letošnjega natečaja Rock izziv 2010 Dandelion Children bo nastopila še na Rock Otočcu 2010, Majskih igrah 2010, Dnevih mladih in kulture 2010, Brucu 2010, Festivalu Mesto mladih v Novi Gorici 2010 ter Pungart 2010 in na Lampijončkih. Širšemu občinstvu se bo prvič predstavila na zaključnem koncertu Meseca kulture ŠOU v Ljubljani in natečaja Rock izziv 2010, ki bo v sredo, 31. marca 2010, ob 20. uri v Cvetličarni Mediapark v Ljubljani, in sicer skupaj s skupinami Zabranjeno Pušenje, Tide, Zmelkoow in Momento. Vstopnice za omenjeni koncert so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima (www.eventim.si, Petrol, e-Študentski servisi, Kompas…). V predprodaji stanejo 6 evrov, na dan koncerta pa 9 evrov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.