Danes v 4ki: Kv4rtal #4 + Hočmo nazaj dinozavre: Leeroy Thornhill (ex-Prodigy, UK)

V dinozavre tokrat prihaja Leeroy Thornhill, nekdanji član in soustanovitelj legendarne britanske elektro-punk skupine The Prodigy. Večina pravih dinozavrov se ga zagotovo spomni po njegovem edinstvenem plesnem stilu, ki je imel velik vpliv na razvoj podzemne plesne zvrsti imenovane Melbourne Shuffle. 

Vlogi rave-dancerja in klaviaturista pri eni najudarnejših skupin vseh časov sta dvometraša po skoraj desetletju pričeli dolgočasiti in utesnjevati, zato je leta 2000 zapustil Prodigye in se pričel posvečati izključno produciranju glasbe v okviru svojih solo-projektov: Longman (s katerim je pričel že leta 1996) in Flightcrank (1999). Ob tem je sodeloval z drugimi izvajalci fosilnih razsežnosti, kot so Lee Scratch Perry, David Gray, Moby, KoolKeith in Keith Flint.


V zadnjih letih je na sceni navzoč predvsem v vlogi DJ-a, gostujoč po festivalih in klubih po vsem svetu. 

Na štirkinem odru mu bosta dinamično družbo delala DJ Dado z oldskull vinilnim setom nabrejkane muzike a la Dado, ter ljubljenec HND občinstva – DJ Rydel, katerega prepoznavni stil ne potrebuje posebne predstavitve.


Na malem plesišču tokrat v gosteh DJ Sunneh, ki bo obujal spomine na glasbo iz svojih prvih nastopov, ter DJ Alil in Yuriy, vsak s svojo Big-beat / breaks / house selekcijo bengerjev.


Lineup:

LEEROY THORNHILL (ex-Prodigy, UK)
Dado 
Rydel
Sunneh (Filter)
Alil (Zavod Kru)
Yuriy (Zavod Kru)

Lokacija: Klub K4, Ljubljana

Datum: Sobota, 22. 11. 2014, 23.00

Vstopnina:

  • 7/10€
  • Štiridnevna Kv4rtal vstopnica – 25€ (eventim, žmavc, centralna)

Dogodek podpira Ministrstvo za kulturo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.