Danes v K4: Legenda breaksov, Krafty Kuts!

Danes, 15. 11. 2013, ne zamudi enega boljših breaks žurov pri nas letos, v klub K4 se po petih letih ponovno vrača Krafty Kuts.

Če še nimaš razdelanega klubskega petka in ti alternativnejši nabrejkani ritmi niso daleč, potem se zvečer vidimo v klubu K4, kjer bo vrtel legenda breaksov, Krafty Kuts (Instant Vibes, UK).

 

Kako je Krafty začel, najbrž ni potrebno posebej predstavljati. Že v 80tih je kupoval prve elektro in pionirske elektronske ploščke ter se učil skrečanja. Skozi leta svojega delovanja je podpisal kar nekaj kultnih EPjev in še več kultnih sodelovanj z modeli kot so ASkillz, Deekline, Freestylers, Fatboy Slim in drugi. Letos pa je izdal svoj novi album ‘Let’s ride’, ki se tako kot vsi njegovi izdelki dotikajo mnogih žanrov od funka, breaksov, hiphopa, jazza, electra do dubstepa in drum and bassa. Izdelek je bil proglašen za najboljši album na Breakspollu, zadovoljivo pa ga brejka tudi na plesiščih.

 

Ob njegovem boku bodo flor zatresli Dado, ki smo ga v 4ki že kar pogrešali, mariborski funkybreaks majstor Rocca in Besso. 

 

Se vidimo!

 

Kam: Klub K4, Ljubljana

Kdaj: Petek, 15.11.2013, ob 23h

Koliko: Pred polnočjo: 6€; Po polnoči: 9€

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.