Delavnica “Konflikt je darilo”

Naj oblečem pajkice in dolgo majico ali raje kratko krilo ? Naj se vstanem iz postelje ali še malo poležim in s tem tvegam, da zamudim na faks ? Zakaj mi starši non-stop težijo ? Zakaj se po prepirih počutim, kot da me je povozil vlak ?

 Če si postavljaš takšna ali drugačna vprašanja, se udeleži delavnice “Konflikt je darilo«, ki bo v ponedeljek, 18. 2. 2013, ob 16:00 v prostorih MISC INFOPEKA, na kateri iz prve roke lahko izveš: Kaj je dejanski in kaj lažni konflikt ? Zakaj ne maramo konfliktov ? Zakaj se jim tako vztrajno izogibamo ? Zakaj jim je nemogoče ubežati ? Kaj ima reševanje konfliktov skupnega s kaktusi ? Zakaj je potrebna motivacija, za razrešitev konflikta ? In nenazadnje kakšni so praktični načini za reševanje konfliktov ? Pridi v udobnih oblačilih in s svojimi konflikti, da jih skupaj pogledamo, razmigamo in razrešimo.

 Delavnico bo vodila Adrijana Kos, univ.dipl. pravnica, mediatorka, svetovalka in predavateljica, ki pri svojem delu uporablja načela Teorije izbire po dr. Glasserju.

 Udeležba je brezplačna, zaželene pa so prijave do 14. 2. 2013 na infopeka@infopeka.org.

Delavnica je del projekta »Travne bilke« – spodbujamo solidarnost in ustvarjalnost, ki je del programa EPM Maribor 2013.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.