Delavnica: »Na krilih domišljije«

Vabljen/a na delavnico »Na krilih domišljije«, ki bo tokrat izjemoma v torek, 9. 4. 2013, ob 16:00 v prostorih INFOPEKE. Potekala bo v obliki sproščene delavnice kreativnega pisanja, ki jo bo vodila Maruša Cvek, absolventka psihologije, vodja delavnic kreativnega pisanja projekta Travne bilke, inštruktorica Mladinskih delavnic in navsezadnje učenka življenja, ki se z užitkom prepušča ustvarjalni energiji.

Namen delavnice je sprožiti namero pisanja in si vzeti čas za igro z besedami. In ravno to bomo na delavnici počeli – igrali se bomo z besedami. Trgali, obračali, odišavili, pretresali in začinili jih bomo ter jih spletli v čisto nova telesa besedil. Delavnica je namenjena tistim, ki radi in že pišete, pa si želite novega izziva, kot tudi tistim, ki sem jim zdi pisanje dolgočasno ali nezanimivo in bi ga želeli izkusiti v zabavni luči. Na delavnici bomo ponudili pester nabor vaj za kreativno pisanje, nasvete kako začeti pisati in vztrajati v njem, napotke za pisanje in ogromno ustvarjalne energije.

Zaradi lažje in kvalitetne izvedbe delavnice je število prostih mest omejeno na 14 oseb. Prijave bomo zbirali do ponedeljka, 8. 4. 2013, oz. do zapolnitve mest na lucia.klasinc@infopeka.org.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.