Dirka za službo

Kako v desetih minutah navdušiti na razgovoru? Težko. Ampak ni nemogoče. Pridruži se Dirki za službo in prepričaj delodajalce v najbolj napetem tekmovanju do sedaj!

Projekt ‘Dirka za službo’ je namenjen vsem ambicioznim mladim, ki iščejo službo. Glavni cilj projekta je dokazati, da službe v Slovenijo so, vendar za tiste, ki so se pripravljeni potruditi in pokazati več. Prijave bodo odprte za vse študente, ki še nimajo službe.

Kaj ponujamo?
Ponujamo ti priložnost spoznati 5 direktorjev marketinških in oglaševalskih agencij – Agencija 101, Yin+Young, Coffee’n’Juice, Enki in Red Orbit. Omogočili ti bomo tudi intenzivne priprave na razgovore, uspeh in zmaga pa bosta odvisni samo od tebe. Kdaj? 18. – 26. maj. 2016 (dirka poteka v treh etapah).

Prijave so odprte do 18. maja 2016 do 22:00, na TEJ POVEZAVI


Mehanika tekmovanja:
Med zbranimi prijavami bo žirija, ki jo sestavlja letošnji upravni odbor DMS in ŠSDMS, izbrala 15 najboljših, glede na rešitve nalog, ki bodo vsebovale izzive z različnih področij (digital, kreativnost, vodenje projektov, družbeni mediji…). Teh 15 kandidatov se bo v naslednjem krogu udeležilo dveh intenzivnih delavnic z Aljošo Kousom in Nejcem Slovnikom, kjer se bodo naučili pripraviti svoj življenjepis, urediti LinkedIn profil in prejeli nasvete, kako se uspešno predstaviti na razgovoru. Na podlagi dela na delavnicah bo žirija skupaj s predavatelji izbrala 5 najboljših in najbolj obetavnih kandidatov, ki se bodo udeležili dirke.

Enodnevna finalna etapa dirke bo za vsakega tekmovalca predstavljala pet razgovorov v petih različnih agencijah. Kandidati bodo ocenjeni na podlagi 10-minutnega razgovora,. Zmagovalec bo tisti, ki bo skupno prejel največje število točk. Znana bosta samo kraj in čas razgovora, vsak kandidat pa bo za točnost in transport moral poskrbeti sam.

Zmagovalec bo za nagrado prejel enomesečno prakso v agenciji (po dogovoru z vsako posamezno agencijo), ki jo bo izbral sam, izbiral pa bo lahko samo med tistimi, ki so mu dodelile največje število točk. Na ta način bomo omogočili priložnost mlademu talentu, da navduši in mogoče celo obogati eno agencijo za bistro glavo več, predvsem pa motivirati mlade za iskanje služb.

Starostna omejitev za sodelovanje je 26 let. Pogoj je veljaven status študenta.

O Dirki:
Dirko organizira Študentska sekcija Društva za marketing Slovenije. Letos poteka prvič, kot pilotni projekt, vendar stremi k vzpostavitvi tradicije kot dobro poznane platforme za iskanje zaposlitve, tako pri iskalcih kot pri zaposlovalcih. V naslednjih letih si projekt prizadeval za rast in širitev, prav tako pa je pomembno, da omogočanje služb ni omejeno zgolj na agencijsko delo, temveč v prihodnosti tudi na številna podjetja.

Več o Dirki najdete TUKAJ!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.