Dogajanje v Ambasadi Gavioli

Letošnji Stars Gathering 2012 v Ambasadi Gavioli je na žalost minil v okrnjeni zasedbi.

Razlog zato je, da je Chrisu Liebingu zaradi izčrpanosti, ki se je pokazala v obliki nenadne silovite viroze, osebni zdravnik do nadaljnega predpisal strog počitek in mirovanje.
Tako se je letošnje srečanje zvezd odvilo v povsem slovenski zasedbi, Valentino Kanzyani pa je namesto z ogrevalnim setom nastopil kot osrednji gost večera ter navdušil z zelo energičnim in poskočnim glasbenim izborom, ki je bil nekakšen hibrid med njegovimi nastopi iz obdobja originalnih Next Wave zabav in njegovega novega zvoka premešanega s glasbo, s katero sta letos poleti na Ibizi in evropskih festivalih navduševala predvsem kolektiva Cadenza ter Arpiar. Da se kljub nenadni spremembi koncepta večera obeta izjemna zabava, je z odličnim uvodnim setom napovedal že Anuria, nič manj vroče kot na glavnem plesišču pa ni bilo niti v nabito polnem priveeju, kjer sta z mešanico mladosti in izkušenj pete obiskovalcev dodobra razgibala mladi Alex Cvetkov in eden slovenskih tehnopionirjev, DJ Veztax.

 

Organizator dogodka, organizacija Festch the Vibe, se vsem gostom ob tem iskreno opravičuje zaradi odpovedi Liebingovega nastopa, ki je posledica višje sile in do katere je prišlo tako pozno, da ni uspel zagotoviti ustrezne zamenjave. Obiskovalce naproša, da shranijo vstopnice, ker se že dogovarja za nov termin Chrisovega gostovanja, kjer bo gostom Stars Gatheringa zagotovljen primeren popust.


Avtor fotografij s Stars gatherninga 2012: Dejan Hren

 

V AMBASADO GAVIOLI PRIHAJA SHARAM! (20/10)

Naslednja zabava v Ambasadi Gavioli pa bo v soboto 20. oktobra, ko prihaja v Izolo kosmatejša polovička legendarnega tandema Deep Dish. Sharam je pred kratkim pri Tiestovi založbi Black Hole s štempljem Yoshitoshija izdal dvojni DJ-mix Night & Day, ki odlično predstavlja njegov aktualen eklektičen plesni zvok. Priporočamo tako cede kot Sharama v živo!

Sharamova osebna stran na spletnem omrežju Facebook:

http://www.facebook.com/Sharam

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.