Posebno obvestilo dvojčic Nervo!

GRAMMYJEVKI NERVO PRESTAVILI SLOVENSKO PREMIERO NA 13. DECEMBER!
Na prvi slovenski nastop Mim in Liv Nervo, avtoric z grammyjem nagrajenega hita “When Love Takes Over” ter najbolj vročih dvojčic v glasbeni industriji, bo tako treba počakati še nekaj tednov. Premiera, ki bi se morala zgoditi v ljubljanskem klubu Cirkus prihajajoči petek, je bila namreč preložena na predbožični 13. december. Vzrok je nepričakovano povabilo modne biblije Vogue in Radia FG, ki sta si bivši manekenki, ki nosita v sebi tudi slovensko kri, zaželela na zabavi v sklopu Pariškega tedna mode.

Prikupni avstralski svetlolaski sta se zaradi nastale situacije in premika nastopa na 13. december že opravičili v videosporočilu, ki je objavljeno na Facebook profilu kluba Cirkus: “Vse skupaj se je zgodilo zelo hitro in nepričakovano. Res sva se veselili prvega nastopa v Sloveniji, a vzemite to prestavitev kot podaljšano predigro. Morali sva se odzvati na povabilo, saj gre za izjemno promocijsko priložnost. Nama je pa res žal, da je prišlo do tega, a saj je vse skupaj prestavljeno le za nekaj tednov. Ljubljano bova obiskali pred božičem, tako da se bomo imeli zagotovo odlično. Pozdrav vsem cirkusantom in še enkrat oprostite!”

Sporočilo o odpovedi nastopa je sicer presenetilo tudi klub Cirkus, saj je bila pogodba podpisana in nastop plačan. Še več, za enega vrhuncev letošnje klubske sezone vlada izjemno zanimanje, vse mize v VIP prostoru pa so že dolgo razprodane. “Sporočilo menedžmenta, da bosta dvojčici Nervo na ta dan nastopili v Parizu, nas je šokiralo, a na to nismo mogli vplivati. Takoj smo zaprosili za nadomestni termin, ker sta zasedeni vse vikende do sredine pomladi, smo se dogovorili da bosta punci v Cirkusu nastopili na prvi prosti četrtek, se pravi 13. decembra. Gostom in oboževalcem se za zaradi tega opravičujemo, a na odpoved dolgo napovedanega nastopa nismo imeli vpliva,” so zadevo komentirali v klubu. Dobra novica ob tem je, da se bo zaradi prestavitve gostovanja mogoče sprostila kakšna miza in mesto v VIP prostoru, zaradi velikega povpraševanja po rezervacijah pa v klubu razmišljajo tudi o predprodaji vstopnic. Za najbolj sveže informacije spremljajte Facebook.com/cirkus.klub.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.