V Cirkusu se po novem tudi (dobro na)je!

V začetku septembra je na Trubarjevi ulici 23 v Ljubljani odprla vrata Restavracija Cirksu – najbolj nenavadna in igriva restavracija s koktejl barom v prestolnici.

Vse od otvoritve lansko jesen je ljubljanski klub Cirkus ena od osrednjih točk, okoli katere se vrti družabno življenje v prestonici. V Cirkusu so doma vrhunska, sproščena zabava, ki stoji na profesionalnem osebju, izbrani glasbi, nastopih mičnih plesalk, akrobatov in drugih artistov ter izbrani postrežbi tako VIP kot vseh drugih gostov. In ker se je ta kombinacija pokazala za zelo zaželeno, je veliki cirkuški impresario zdaj zgodbo razširi še na gastronomski svet.

 

Restavracijo Cirkus, umeščeno na rob starega mestnega jedra, z bratom ponočnjakom povezujejo razvajanje, igrivost, sproščenost, unikatnost, skakanje iz kalupov in prilaganje okusom – tako v interieru in postrežbi kot izbiri hrane, sladic, koktejlov in drugih pijač. Restavracija Cirkus je pribežališče, skrivališče, zbirališče, lovišče, igrišče ter zabavišče, kjer vas bo ob pripravljenih menijih in jedeh po naročilu vedno pričakal internet, včasih pa tudi kakšen didžej in glasbenik. Cirkus za brbončice, v katerem se srečujejo slovenske, mediteranske in vegetarianske jedi, ribe, solate, rižote pa tudi barvite pizze, je tudi idaealno izhodišče za kvaliteten začetek plesa in zabave polnih ljubljanske noči.

 

Restavracija Cirkus

www.restavracija-cirkus.si

Avtor fotografij: Marko Ocepek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.