Felix Da Housecat v klubu Cube v Vidmu!

Dvakratni nominiranec za grammyja FELIX THE HOUSECAT aka Aphrohead aka Electrikboy aka Thee Maddkatt Courtship aka …

slovi kot didžej in producent, ki je velika plesišča, radie in MTV navlekel na umazan elektro zvok, predvsem po zaslugi UK Top 40 hita “Silver Screen (Shower Scene)”.


Med njegove najzvestejše glasbene sopotnike sodijo P. Diddy, James Murphy (LCD Soundsystem) in Miss Kittin, z remiksi je opremil tako Madonno kot Marylina Mansona, spomenik pa si je postavil tudi z odlično obdelavo standarda Nine Simone “Sinnerman”.


A kljub izjemnemu opusu Felix ne spi na lovorikah. V zadnjem času je remiksal skladbe Passion Pit, Uffie in skupine Miike Snow, njegove avtorske komade izdajajo založbe, kot so Rude Photo, Pryda Friends in Spinnin. Zadnji album “Son of Analogue” je izdal kot prilogo klubske biblije Mixmag, s Petom Tongom pa sta za založbo Defected zmešala kompilacijo “All Gone Ibiza”. Letos nas je že osrečil s singloma “Uh Huh” in “Tra$hcandy”, z Will.I.Amom pa se bostva v skladbi “Burn the Disco” predstavila pri vodilni ameriški plesni založbi Ultra. Najbolj naelektrenega čikaškega mačkona lahko v soboto 6. oktobra ujamete le streljaj zahodno od Nove Gorice, v tudi v Sloveniji vse bolj prepoznavnem klubu Cube.


CUBE CLUBCULTURE

SAN GIOVANNI AL NATISONE * UDINE * ITALIA

20 km (20 minut) iz Nove Gorice ob glavni cesti proti Vidmu

45 minut iz Sežane / 1 ura iz Kopra / 1h 30min iz Ljubljane

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.