Drumwise predstavlja Noisia & Foreign Beggars: I Am Legion

Kdaj? 13. oktober 2013 ob 20h. Kje? Cvetličarna Mediapark. Poznavalci točno vedo, za kaj gre, sedaj pa še nekaj za tiste, ki vas je treba opomniti na dober event.

I Am Legion je projekt, ki je nastal po nekajletnem sodelovanju med Noisio in Foreign Beggars. Gre za Nizozemsko-Britansko navezo, ki združuje moderno elektroniko in  hip hop glasbo. Je odlična kombinacija drum & bass-a, dubstepa, neurofunka in hip hopa,  ki ponuja nekaj svežega in edinstvenega.

Začetki Noisie segajo v leto 2002, ko so Nik Roos, Martijn Sonderen in Thijs de Vlieger v svojem domačem studiju začeli razvijati svoj značilen zvok, ki je danes prisoten v vsakem njihovem izdelku. Po nekaj letih je kakopak sledila lastna založba Vision Recordings, kateri sta sledili še Division in Invisible Recordings. Njihova popularnost se je hitro dvignila, čemur so sledila sodelovanja z velikimi imeni kot so Deadmau5, Skrillex, Mark Knight, The Prodigy, za katere je Noisia pripravila nekaj izjemnih remixov. Svoje odlične produkcijske sposobnosti je trio prikazal tudi v nekaterih video igrah (Devil May Cry 5, Vipeout 2048, Gran Turismo, Ridge Racer).  

V Cvetličarni se nam torej v sklopu turneje obeta predstavitveni spektakel projekta I Am Legion. Zna biti zanimivo. Zna biti odštekano. Zna biti…. divje!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.