Društvo Literator

Društvo Literator je nevladna organizacija, ki si prizadeva za izboljšanje kakovosti življenja mladostnikov, ki se niso po svoji želji znašli v socialni stiski.

Društvo literator vabi k sodelovanju. Pridružite se kot prostovoljec in pomagajte uresničiti idejo o programu za podporo otrokom,mladostnikom in študentom iz socialno ogroženih družin pri doseganju boljših rezultatov pri učenju in posledično ocenah.  Društvo Literator je nevladna organizacija, ki si prizadeva izboljšati kakovost življenja mladostnikov, ki se niso po svoji želji znašli v socialni stiski.

V društvu Literator potrebujejo socialno naravnane prostovoljce, ki bi bili pripravljeni v svojem kraju ali kraju študija (na svojem domu ali drugi lokaciji) nuditi inštrukcije šolskih predmetov. Zaželeno je, da prostovoljci obvladajo katerega od šolskih predmetov in so pripravljeni pomagati mladim, sposobni empatičnega poslušanja, potrpežljivi, imajo pedagoški čut, so občasno dosegljivi tudi ob vikendih.

Če se želite pridružiti pošljite e-mail na neprofitni@literator.si, napišite svoje osnovne podatke in kratko motivacijsko pismo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.