Ekstremno kul na kolo

Podjetje Nika-šiv, ki  je med drugim tudi lastnik blagovne znamke Kuka Extreme, je malo družinsko podjetje iz Železnikov, v katerem izdelujejo visokokakovostna oblačila in izdelke že vse od leta 1989.

V zgodnjih letih je podjetje živelo  v prvi vrsti od prodaje oblačil na drobno v lastni trgovini, s šivanjem po meri za zahtevnejše stranke, kmalu pa so dodali izdelovanje večjih serij oblačil po naročilu za velika slovenska ter tuja podjetja. Ko so v devetdesetih letih na trg začeli prihajati poceni izdelki z Vzhoda, je podjetje Nika-šiv v tem videlo novo poslovno priložnosti in se odločilo, da bodo njihovi izdelki boljši, vzdržljivejši, kakovostnejši, z lepšim dizajnom.

 

Med prvimi v Sloveniji so začeli stremeti k materialom z eko-tex certifikatom. Po dveh desetletjih razvoja, izkušenj ter s svežino, ki jo je prinesla nova generacija, so začeli obširni razvoj športnega programa, ki ga dodelujejo, razvijajo in testirajo s svojo športno ekipo, bolje rečeno z ekipo adrenalinskih odvisnikov ter nekaterih profesionalcev iz svetovnega pokala, s pomočjo katerih so njihovi izdelki vselej na najvišji ravni.

Najnovejši produkt, ki so ga v podjetju zasnovali je t. i. „mudprotector“, ki bo vsem gorskim kolesarjem, ki že komaj čakajo pomlad, izboljšal vidljivost v deževnih in blatnih dneh. Morda se sliši čudno, a vsi, ki so kdaj vozili po blatnem terenu brez blatnikov na kolesu, dobro vedo, kako izgleda kolesar po takšni vožnji in predvsem kakšnega okusa je blato, ki jim ga prednje kolo meče pod nos. Kuka Extreme Mud Protector reši to težavo. Lahek in fleksibilen material omogoča, da nam ne bo zasedel preveč prostora v nahrbtniku, enostavna montaža omogoča preprostost uporabe, močan in vzdržljiv material pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Preprosto ga namestimo na prednje vilice in  voda ter blato ne bosta več pršila pred očmi.

 

IZDELKI KUKA EXTREME:

•        gorsko kolesarstvo

•        alpinizem, pohodništvo, športno plezanje

•        zimski športi

•        oblačila za prosti čas

 •       otroška oblačila

 •       promocijska ter namenska oblačila za podjetja, klube itd.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.