Electronic Carnival 2012

5.rojstni dan slovenskega elektronskega spektakla

Eden največjih slovenskih elektronskih dogodekov bo to leto praznoval svojo 5. obletnico v prestolnici. Electronic Carnival se bo namreč, kot ultimativni dvoranski dogodek pri nas odvil 18. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Izjemna kombinacija izbranih glasbenih gostov, odlične elektronske glasbe in naelektrenega vzdušja bo postregla z že 5. neponovljivim dogodkom.

 

Dogodek, je svojo premiero doživel v popolnoma razprodani dvorani v Mariboru leta 2008 in uspehe vrstil leto za letom. Tudi na lanskoletnem dogodku je marsikateri obiskovalec ostal pred vrati do zadnjega kotička polnega Gospodarskega razstavišča.

 

Kot je za vsak Carnival značilno bo tudi tokrat večer odet v tančico misterije, kar pa zagotovo vemo, je da se bodo na častni obletnici predstavili vrhunski DJi. Med njimi tudi eden izmed najvoljših dj-ev na svetu – SANDER VAN DOORN, ljubljenca slovenskaga občinstva THE SHAPESHIFTERS, premierno bo v Sloveniji nastopil FRITZ KALKBRENNER ter vrsta drugih imen med katerimi je tudi domači virtuoz z zavidljivo strmo vzpenjajočo se kariero – BELTEK.

Pred zadnji petek v mesecu maju si tako petkrat obkrožite, katji zamuditi dogodek, ki ponuja odlično elektronsko glasbo, sproščeno plesno vzdušjem in druženje z svetovno priznanimi DJi bi bilo resnično greh zamuditi.

Več na: www.tastefulevents.si

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.