ELVISI NIKOLI NE POČIVAJO!

Ko skupina Elvis Jackson ne nastopa po slovenskih odrih, jih vsi pogrešamo in se sprašujemo: Pa kje so Elvisi? In med oboževalci nenehno vlada želja po novi glasbi, novih CD-jih in nastopih.

A ravno takrat, ko na naših tleh niso ‘prisotni’, se z bendom največ dogaja. Tako imajo fantje za sabo vrsto nastopov na festivalih v tujini, zdaj pa pripravljajo užitek še za nas! 

Promocija albuma Against the Gravity se nadaljuje z novim radijskim singlom »What Took You so Long«, ki znova dokazuje raznolikost in kvaliteto v njihovi glasbi. Tisti, ki se pa sprašujejo o tem, kdaj bo izšel nov album, bodo pa morali še malo počakati.
Nadaljuje se pa tudi razpored koncertov skupine in videti je, da se bodo divji ska-punk rokerji oktobra zadrževali v Sloveniji. Elvis Jackson se, kljub uspešnim in dobro obiskanim koncertom v tujini, vedno znova radi vračajo na odre svoje dežele večkrat na leto.
9.10 bodo poleg zasedb Tide, ICE, Adam in Saxotoxin nastopili na prireditvi Dober žur v dvorani Golovec, katero soorganizira Klub študentov občine Celje. Gre za dobrodelni koncert v sklopu tridnevnega dogajanja Dobro utripi. Zbrana sredstva bodo namenjena mladostnikom v celjski regiji, ki se soočajo z boleznimi.
Tri dni kasneje, 12. 10. pa bodo Elvisi obnoreli še Ljubljano v klubu KMŠ ob 21 uri. Po parih dneh počitka pa se fantje odpravljajo še v Kočevje, kjer bodo 15. 10 ob 23. Uri igrali v Crocodil Baru. Dan kasneje pa jih bo mogoče videti in poslušati še v Sežani. Pred njimi bodo publiko ogreli še Zablujena generacija.

Tako neutrudni kot so pri delanju glasbe, so tudi neutrudni na odru in zmeraj ponudijo dober show, ki se mu, ko jih enkrat vidiš na odru, ne moreš več upreti in greš na še en koncert, in še en koncert… In vsakič znova je novo doživetje. 

Maja Orešnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.