Enotna slovenska smučarska vozovnica

Pa smo jo dočakali- smučarsko sezono, ki se je začela minuli konec tedna. Tudi letos je možno za smučanje na slovenskih smučiščih kupiti enotno smučarsko vozovnico.

 

Z eno smučarsko vozovnico na skoraj vsa smučišča po Sloveniji

S to vozovnico lahko smučate na vseh večjih slovenskih smučiščih, izjema sta le Vogel in Kanin. Na smučiščih, ki imajo možnost nočne smuke, je ta prav tako je vključena v ceno. Cena za odrasle (letnik 1947 do 1992) je 599 EUR, za mlade (letnik 1993 do 1996) pa 499 EUR. Na smučiščih, ki niso v sistemu Rikom, vozovnico predložite na blagajni, kjer vam bodo izdali dnevno vozovnico.

Za tiste, ki ne smučate prav pogosto je bolj primerna 6-dnevna turistična smučarska vozovnica. Cene te je 159 EUR oziroma 139 EUR za mladostnike.

Možen je tudi nakup družinske sezonske smučarske vozovnice. Cena je odvisna od števila članov (odrasli, otroci, mladostniki) in ne vključuje nočne smuke.

Smučarske vozovnice lahko naročite preko spletne strani www.activeslo.com ali na vseh smučiščih vključenih v sistem. Za izdelavo potrebujete fotografijo in osebni dokument ali fotokopijo. Ob nakupu enotne smučarske vozovnice za posameznike postanete tudi imetnik kartice Active Slovenia  in ste s tem deležni številnih dodatnih ugodnosti.

 

Smučišča vključena v sistem enotne smučarske vozovnice:

–          Mariborsko Pohorje

–          Kope

–          Ribniško Pohorje

–          Kranjska Gora

–          Rogla

–          Krvavec

–          Cerkno

–          Soriška planina

–          Javornik

–          Golte

–          Celjska koča

–          Kobla

–          Trije kralji

–          Sviščaki

–          Velika planina

–          Kum Dobovec.

 

Več informacij s podrobnejšimi podatki o smučiščih najdete na: www.activeslo.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.