Festival BOFF

Na bovškem filmskem festivalu od 28. do 30. decembra na ogled 27 filmov onaravi in športu iz devetih držav, od teh 20 v tekmovalnem sporedu.
Žirija tretjega bovškega festivala fimov o naravi in športu (Bovec Outdoor Film Festival – BOFF), je objavila seznam filmov, ki bodo od 28. do 30. decembra prikazani v Bovcu. V ponedeljek 28. decembra bosta po otvoritvi razstave fotografa Petra Fetticha na platnu Kulturnega doma Bovec na ogled film, belgijski deskarski z naslovom Lines.

V torek 29. decembra od 17. ure dalje bodo na sporedu štirje tekmovalni
sklopi filmov, skupaj štirinajst filmov. V sredo 30. decembra bosta prav tako od 17. ure na vrsti še dva tekmovalna sklopa, skupaj sedem filmov. Festival se bo zaključil s predavanjem letalca Matevža Lenarčiča z naslovom Okrog edinega sveta z začetkom ob 20. uri, ki mu bo sledila podelitev nagrad in priznanj za najboljše filme ter snežne skulpture, ki jih bodo ekipe ustvarjale od ponedeljka. Uradni spored bo zaključilo še pet filmov netekmovalne kategorije reklamnih in predstavitvenih filmov.

Skupaj bo na festivalu prikazanih 27 filmov, od teh 20 v tekmovalnem
sporedu. Med slednjimi trije zastopajo kategorijo “narava in okolje”, drugi
pa sodijo v kategorijo “šport in akcija”. Skupaj z deli domačih avtorjev bodo na sporedu filmi iz devetih držav – še iz Avstrije, Belgije, Češke, Nemčije, Slovaške, Švice, Velike Britanije in ZDA.

Podroben spored festivala najdete na spletni strani boff.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.