FESTIVAL Get EXITed NAPOVEDUJE REGIONALNO REVOLUCIJO

Festival Get EXITed bo letos v klubu Papaya na plaži Zrće premierno zaživel med 1. in 4. julijem. Najbolj vplivni regionalni in svetovni glasbeni izvajalci bodo klub odeli v ritme housa, elektra in drum’n’bass-a. Prihajajo SVEN VÄTH, UMEK in trenutno najbolj vroč srbski izvozni artikel GRAMOPHONEDZIE.
V minulem letu je ekipa svetovno znanega festival Exit iz Novega Sada pričela s projektom povezovanja regionalnih glasbenih festivalov. Brez oklevanja so k sodelovanju povabili tudi klub Papaya, ki postaja poletna baza in zatočišče smetane elektronske glasbene scene.
Get EXITed bo 1. julija otvoril SVEN VÄTH, ikona elektronske glasbene scene, katerega album Accident in Paradise iz leta 1992, ki še danes velja za enega najboljših plesnih izdelkov vseh časov.
V petek, 2. julija, bo za isto mešalno mizo stopil slovenski najboljši izvozni artikel, UMEK, mojster pozitivnih vibracij in najbolje uveljavljeni slovenski glasbeni producent, ki je že več kot desetletje eden ključnih usmerjevalcev svetovnih glasbenih trendov.
Takoj za Umekom pa bodo dance areno kluba Papaya prevzeli swing ritmi. Gramophonedzie ali Marko Miličević je namreč prvi srbski glasbenik, ki je zavzel sam vrh lestvic britanskega MTV-ja. Z mega hitom „Why don’t you” je presegel meje Balkana in zavzel svetovna plesišča.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.