FESTIVAL MTV PRESENTS GODSKITCHEN POSKRBEL ZA PARTY EKSPLOZIJO

Festival MTV presents Godskitchen je v treh dneh obnorel kar 15.000 obiskovalcev plaže Zrće. Največji žurerji, Axwell, Steve Angelo in Sebastian Ingrosso so v sredo, 11. avgusta, odprli festival in poskrbeli za najboljši party tega poletja. Švedske zastave so plapolale po klubu, iz zvočnikov pa so odmevali hiti kot so “One”, “Leave The World Behind”, “Bromance”, “Hey Hey” in drugi. Udarni zaključek je pripadel Arnu Costu na After Beach Partyju in Above&Beyond, ki so festival zaključili v slogu najboljših.

Axwell je po nastopu povedal: »Party v Papayi definitivno spada med Top 10 nastopov naše kariere. Kakšna publika! Ne najdem besed. Vračamo se kmalu in hvala vsem za to res nepozabno noč!«

FESTIVAL TUBORG GREEN BEAT SE ZAČNE V SREDO

Zaključek letošnjega poletja pa šele prihaja. V sredo, 18. avgusta, bo najdražji DJ na planetu – Tiësto, odprl festival Tuborg Green Beat. Nizozemski DJ je že od prvega nastopa zaljubljen v Papayo in se vsako leto znova vrača. V četrtek, 19. avgusta, bo naravnost iz Miamija priletel Marcus Schulz, na petkov večer pa bo za ritme skrbel francoz Norman Doray. Dvom v uspeh zadnjega večera je odveč, saj se za mešalno mizo vrača Axwell. Če je s Swedih House Mafio navdušil že minulo sredo, potem bo sobota še boljša. Pripravite se na polivanje s šampanjcem in zaključek poletja 2010 v slogu najboljših.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.