Fit študent?

Gibanje v študentskih letih je zelo pomembno. Večno sedenje na predavanjih slej ko prej prinese težave, kot so bolečine v križu, zakrčenost mišic ter slaba drža. S pravo vadbo in predvsem voljo lahko ta problem rešimo takoj. Vzdrževanje kondicije ter dobre forme mišic je ključnega pomena za zdravo staranje.

 

Najbolj primerna in najbolj preverjena vadba je pilates oziroma tako imenovane gimnastične vaje. Če ste kdaj po televiziji spremljali kakšno gimnastično tekmo, ste se najbrž načudili nad telovadkami in telovadci.

 

Vadba omogoča vaje v kar petih položajih, vadi se na blazini, s pomočjo male žoge si vajo lahko olajšamo ali otežimo. Trening vključuje: gimnastične vaje za moč in stabilizacijo, vaje za povečanje gibljivosti telesa, koordinacijo in ravnotežje. Vse je pod nadzorom in osebnim pristopom izšolane pilates mat inštruktorice.

Od redne vadbe lahko pričakujete oblikovano telo, predvsem raven in čvrst trebuh, pokončno in ravno držo telesa, manj bolečin v križu, …

 

V mesecu novembru vam Gym team Saksida 3-krat podarja brezplačno vadbo za 2 osebi, vadba je ob sredah in petkih ob 20.00 v BM Studiu na Dunajski 63 v Ljubljani.

 

 

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.